|
Post by martin on Mar 16, 2010 15:19:52 GMT 1
Bravo cika Bobane!!! Sad cu se valjda iskupiti kod Ðorða što mu nisam izvadio pasoš za Vukovar Indoor.
|
|
|
Post by zzechner on Mar 16, 2010 15:38:36 GMT 1
Sama lokacija hale je pre ulaska u KRAGUJEVAC na 300 metara od autoputa za BEOGRAD,a ko dolazizi starim beogradskim putem udaljena je 450 metara.Kao sto vidite lokavija je izvanredna.U skopu sajma ima i restoran,ali neznam da li radi vikendom,ali na 200 metara od Sajma je moja firma "ELEKTROSUMADIJA" KOJA IMA LEP RESTORAN Ne znam dal je slika dobra ali to je ono sto sam nasao na internetu A nije daleko niti "Biblioteka kod Milutina" ;D Sad malo ozbiljno: 1. svaka cast Bobanu, ovo ce potaci mnoge (cak mozda i mene - da ne kazem "hop" prije nego sto skocim...) 2. Boco, ovo ti je slika hale Jezero 3. Sumadija sajam je ovo: www.kragujevactravel.com/images/sumadija-sajam-kragujevac-3.JPGwww.bips.no/balkans/serbia/images/DSC_0087.jpg
|
|
|
Post by Bozo on Mar 16, 2010 18:13:38 GMT 1
Kad god bude - mi iz Nove Pazove dolazimo ! Ako treba predlog termina - zbog sezone FF neka bude što pre ili na jesen! Orijentacije radi, sezona u CRO se nastavlja na jesen: 23.10.2010: Požega, 06.11.2010:Zaprešiæ i 27.11.2010: Valpovo.
|
|
|
Post by kamikaza on Mar 16, 2010 20:33:52 GMT 1
bozo ova hala je ko izmisljenje visokaaa ima prostora savrsena je
|
|
|
Post by Milos Radovic on Mar 16, 2010 21:42:36 GMT 1
Pozdrav svima!!! Kada mi je Martin javio da se u Kragujevcu organizuje F1N tekma bio sam prijatno iznenadjen... Muci me samo jedno... Plasim se samo za "parket" (pod) da ne zagori...
|
|
|
Post by bobanmodelar on Mar 17, 2010 7:41:01 GMT 1
Boco,tvoja fotka je pogresna,to je sportska dvorana "JEZERO",i ona je visine 16 metara,a nju mogu da dobijem u letnjem periodu,i nju predvidjam za sobare.Zehnerove fotke su u redu.Da pojasnim onu opasku za biblioteku.U Kragujevcu stvarno postoji kafana gde je najbolje vruce pecenje,i zove se BIBLIOTEKA KOD MILUTINA,a i ona se nalazi na 400 metara od sajma,sto morate priznati da je opasno blizu.Ima jedna istinita prica za tu kafanu i ona glasi: Zena zove muza na mobilni i pita:GDE SI? on odgovara:U BIBLIOTECI SAM. zena:PA KAKVA JE TO GALAMA?muz: MA CUTI ZENO,PICKA IM MATERINA SVI CITAJU NAGLAS.
A sto se tice termina ja licno sam da to bude sad oko naseg uskrsa,pa da bude kao kraj sezone,tj da stavimo tresnju na slag,jer se plasim da ce mo se do jeseni ohladiti.Mozemo da se dogovorimo da KRAGUJEVAC bude kao kraj ,a i pocetak sezone. Za MITROVDAN kasno ujesen, i DJURDJEVDAN pocetak proleca.
Svima puno pozdrava.Voleo bih i da se oglase i nasi susedi. BOBAN
|
|
|
Post by Boca on Mar 17, 2010 13:58:28 GMT 1
Ispravicemo gresku, cim nadjem pravu sliku. Sto se tice termina, jedini slobodni ti je u aprilu vikend 10. 11. april. Magnetne su napunile april. U prilogu je kalendar domacih takmicenja.
|
|
|
Post by Boca on Mar 17, 2010 15:00:55 GMT 1
Danas smo na VSS grupi dobili ovo pismo od Bobana, koji me je zamolio da ga prosledim na ovaj forum, koje glasi:
Sad sam se vratio sa dogovora sa direktorom naseg SUMADIJA SAJMA,a sve u cilju dobijanje hale za takmicenje.Mogu da vam kazem da sam naisao na razumevanje, da dobijemo sajam besplatno,samo da se dogovorimo oko termina,sto smatram da i to nije problem jer nas sajam nije toliko zauzet.Pa sam u vezi sa tim hteo da se sa vama dogovorim oko termina,i naravno ko bi mi sve dosao,jer bih licno voleo da nam dodju i kolege iz HRVATSKE,pa da bude lepa tekma. A sada nesto o hali:Hala je visoka 8,00 metara i potpuno je ravan plafon "amstrong".Sa plafona na razmaku od 10 metera,vise oni IC grejaci, nekih 70 santimetara ispod plafona,tako da je pecaroskim stapom od 6 ili 7 metara svako zakacinjanje vrlo lako resivo bez loma modela.Velicina hale je 39.00 x 36,5 metara cirka 1.600 metara kvadratnih,malo li je. Sama lokacija hale je pre ulaska u KRAGUJEVAC na 300 metara od autoputa za BEOGRAD,a ko dolazizi starim beogradskim putem udaljena je 450 metara.Kao sto vidite lokavija je izvanredna.U skopu sajma ima i restoran,ali neznam da li radi vikendom,ali na 200 metara od Sajma je moja firma "ELEKTROSUMADIJA" KOJA IMA LEP RESTORAN GDE BI MOGLI DA ORGANIZUJEMO DODELU NAGRADA I NEKI RUCAK.
Molio bih Bocu da ovaj tekst stavi na svof FORUM pa da o ovoj ideji svi prodiskutujemo.
Pozdrav svima.BOBAN
Greskom sam izbrisao prvi post , a ne znam kako da ga vratim na pocetak , pa ga sad ponavljam
|
|
|
Post by martin on Mar 18, 2010 0:15:55 GMT 1
Ako je Boban za dane oko Vaskrsa, ovaj Bocin predlog je OK. Prvi vikend Aprila je praznik i nema smisla praviti takmičenje tada. Ja nisam vernik, ali neki ljudi ipak jesu i to im znači.
|
|
|
Post by zzechner on Mar 18, 2010 21:25:46 GMT 1
Ako je Boban za dane oko Vaskrsa, ovaj Bocin predlog je OK. Prvi vikend Aprila je praznik i nema smisla praviti takmičenje tada. Ja nisam vernik, ali neki ljudi ipak jesu i to im znači. Stovise, ove godine Vaskrs i Uskrs padaju u isti vikend, pa pretpostavljam da eventualni gosti iz HR razmisljaju isto.
|
|
|
Post by Boca on Mar 19, 2010 9:03:09 GMT 1
|
|
|
Post by zzechner on Mar 19, 2010 11:49:51 GMT 1
Boco oprosti, ali nepotrebno pitanje...Sve sam napisao. Reg. tablice se na obje strane uzimaju radi suvenira. To zna i granicna policija i ne pravi problema. Prelazio sam granicu Batrovci - Bajakovo bez tablica i iza ponoci, ako treba javno izjaviti. Hoce li neki dripac iscupati tablicu u glavnoj ulici u Kg, ispred apoteke (nadzorne kamere) i prekoputa SDK (nadzorne kamere) u petak u 20,30 h, to ne mogu pitati Bobana. U MUP-u izdaju potvrdu za 15 min i ides dalje... Pozitivnih primjera za puno duzi post, radi ilustracije samo dva-tri: - u Cacku u ponoc za sv. Nikolu vulkanizer zakrpao gumu i castio rakijom jer mu se rodila 3. kcer, - nakon toga u 02:30h me na kruznom putu alkotestirala policija - nikad nisu rekli koliko je tester pokazao - samo su pitali zasto zena ne vozi??? - takodjer u Cacku na svadbi zalupili auto s kljucevima unutra. Probudili majstora i doveli. Otvorio auto za minut, a uvredio se kad sam ponudio pare..."morao" sam sutra po "zetu" poslati dorucak... P.S. Tablice sad skidam i vozim u kabini narocito zato sto kod nas u MUP-u ima jedna brkata zena koja me vec ruzno gleda kad se pojavim...Evo cijelog troska izdavanja novih: 35,00+76,00+1,60+35,00=147,60 kn (prom.dozvola+tablice+obrazac+biljeg/taksena marka). Da me sad netko ne pita koliko kosta odjava/gubitak prethodnih: obrazac + biljeg...
|
|
|
Post by Boca on Mar 19, 2010 15:11:00 GMT 1
Evo najnovijih vesti od Bobana:
Najnovije informacije u vezi takmicenja u KRAGUJEVCU.Najerova tniji termin za takmicenje je 11.APRIL nedelja.U ponedeljak idem u 8 sati na dogovor kod gradskih otaca,kako bi sve detalje dogovorili. Oni su voljni da u svemu pomognu,a meni je najvaznije da ugovorimo rucak posle takmicenja. Boca mi je preneo brigu modelara iz HRVATSKE za svoje automobile.Vasim automobilima ne moze nista da fali,jer sama lokacija hale je na periferiji grada,a drugo mozete ih parkirati pored hale na 1 metar od mesta gde se takmicimo,a da ih niko i ne vidi.Ako zelite mogu ih parkirati u krugu svoje firme koja je od sajmista udaljena 200 metara,koga cuvaju portiri i pod stalnim je video nadzorom.Garantujem vam gde kod da ih parkirate nece im nista faliti.Ne obazirite se na ZECHNEROV auto,on je ovde pod sasvim drugim tretmanom.Mi smo njega ovde docekali punim srcem,a njemu to malo,nego covek drpio i zensku i to cistokrvnu Sumadinku.Sledeci put kad bude dolazio reci cu deci da mu skinu tockove i krov,pa posle od njega moze samo da napravi BOB. Naravno salim se.Nego trebao bih da znam ako ekipa iz Hrvatske stize dan ranije,kako bih obezbedio prenociste.
Javicu vam se u ponedeljak posle sastanka u Skupstini grada.
Svima puno pozdrava od BOBANA
PS. Boco prosledi ovaj mejl na svoj forum, mrzi me da pisem dvared.
|
|
|
Post by zzechner on Mar 20, 2010 2:54:28 GMT 1
Shvatio sam Bobane, duzan sam tu prosidbu, ali ipak...BOB Eh, dok ja ukapiram, a da uzmem Bobana za crnogorskog kuma ? A sta ako maler ne prestane da me bije? Eto, od brige ne mogu vise ni oka sklopiti
|
|
|
Post by bobanmodelar on Mar 20, 2010 18:33:40 GMT 1
Dragi moj ZOKI,ti si kragujevacki zet,a samim tim si i polusumadinac,sto znaci NAS SI 100%,jer kod nas se kaze:ODAKLE TI ZENA I TI SI ODATLE.Pusti crnu goru i crnogorce. Puno pozdrava i do skorog vidjenja. BOBAN
|
|