|
Post by Laca on Mar 27, 2010 21:48:15 GMT 1
U upravo zavrsenom telefonskom razgovoru sa Bobanom, saznao sam da ce se sve znati u ponedeljak. Bobanov susret sa gradskim ocima, koji je trebalo da bude u petak, je odlozen posle nedelje. Boban se izvinjava zbog kasnjenja raspisa za F1N u Kragujevcu ali su u pitanju objektivni razlozi. Jedino sto je sigurno da ce takmicenje biti 11. aprila.
|
|
|
Post by martin on Mar 28, 2010 0:50:41 GMT 1
Dakle uvereni u Bobanove diplomatske sposobnosti nastavljamo sa pripremama.
|
|
|
Post by Laca on Mar 28, 2010 7:57:38 GMT 1
Martine a gde je cika (cika Boban). Mnogo si mi se ti opustio. U stvar,i mnogo mi je drago sto si se ti Martine modelarski aktivirao, jedino na znam kako da navabimo trostrukog dedu. Umalo Djordja da zaboravim, on vam je posle "pazovackog cuda" jedan mali "pazovacki biser".
|
|
|
Post by martin on Mar 28, 2010 8:48:12 GMT 1
Postoji razlika između direktnog obraćanja i ogovaranja ali obzirom da ono "Vi" ne nedostaje nigde - ne bih rekao da sam se opustio. Za Božu ... isti odgovor kao i Raletu pred KOPLAS KUP ... moraćete da ga pitate/nagovarate sami
|
|
|
Post by Laca on Mar 29, 2010 8:10:53 GMT 1
Martine, nadam se da si moje pisanije shvatio kao salu
|
|
|
Post by martin on Mar 29, 2010 10:49:56 GMT 1
Naravno da jesam ...
|
|
|
Post by bobanmodelar on Mar 30, 2010 12:14:05 GMT 1
U NEDELJU 11.APRILA U KRAGUJEVCU CE SE ODRZATI TAKMICENJE U HALI SUMADIJA SAJMA U KATEGORIJAMA F-1-N I F-1-N 150.
U toku dana ocekujte raspis za takmicenje sa ostalim detaljima.
Pozdrav od BOBANA
|
|
|
Post by Bozo on Mar 30, 2010 12:36:07 GMT 1
Bravo Bobane! Samo Napred! Bice nešto od F1N u nas! Ako nešto zatreba ... javi!
|
|
|
Post by bobanmodelar on Mar 30, 2010 12:45:35 GMT 1
BOZO, DOBRO DA SI SE JAVIO. Potreban mi je program za takmicenje,ili jos bolje,posto ti sigurno dolazis ti bi vodio takmicenje na racunaru.Ja cu da obezbedim lap top i stampac, naravno i ozvucenje.Javi mi se:moji telefoni su na poslu o34 307-281 kucni 034 317-393 i mob 064 8342-832
pozdrav od BOBANA
|
|
|
Post by Bozo on Mar 30, 2010 12:57:31 GMT 1
Imaš program, imaš voditelja ... moze da pocne!
Inace, Martin je autor programa, ali on ce se takmiciti - naravno i Djordje! Sledi prijava od njih - ja ovako, za najavu.
|
|
|
Post by Boca on Mar 30, 2010 14:25:20 GMT 1
Veoma lepa vest. Malo da razmrdamo uspavanu modelarsku scenu.
|
|
|
Post by Bozo on Mar 31, 2010 14:40:21 GMT 1
Bobane,
Predlazem:
Trebaš bar trojicu (troje) sudija + digitalne štoperice ( bilo bi dobro da imaš 3x2 sudija) - sudije bi imale kratku obuku u vreme treninga. Predlazem "pravila igre" sa KOPLAS PRO KUPA - potpuno usaglašena sa FAI pravilima + aneks za klasu F1N150 + naèin sprovoðenja turnusa i identifikacija takmièata i modela. Pored raèunara, predlazem da se rezultati beleze i ruèno od strane sudija ( startne liste generiše program) (- sudije treba da imaju i GRAFICKI šablon za proveru raspona 150 mm kod F1N150) i to je za ne daj bože da otkaže elektronika. Program generiše i liste PO TRI takmièara po turnisima - prvi - rendom, ostala dva od najlošijeg ka najboljem. Na samom takmicenju odrediti žiri od prisutnih ucesnika ako zatreba.
Da li iz ukupne liste izdvajaš rang liste juniora? Ovo program, takoðe obezbeðuje direktno.
|
|
|
Post by bobanmodelar on Apr 1, 2010 6:31:53 GMT 1
BOZO,ostampacu startne liste i sa upisanim imenima takmicara i i bice odstampane rubrike za svaki turnus.Odvajacemo seniorsku i juniorsku,jer i jedni i drugi u konacnom plasmanu dobijaju medalje i diplome.Sto se tice sudija nece biti problema.Stoperice cu da obezbedim. BOBAN
|
|
|
Post by Bozo on Apr 1, 2010 6:55:13 GMT 1
Uredu, Sve liste koje nam budu trebale - štampaju se iz PROGRAMA, posle verifikacijwe ucesnika, pa samo pripremi dovoljno 'artije!
|
|
|
Post by Bozo on Apr 1, 2010 7:32:08 GMT 1
Kad je rec o juniorima i seniorima, jedino pravilo je PRAVILO SVETSKOG KUPA FF: Ako je disciplina OPŠTA (ne posebno juniorska) postoji UKUPAN PLASMAN i IZDVOJENI JUNIORSKI - to su F1A, B, - tek F1P je samo juniorska. U F1A, B, juniori mogu (i treba ako su bolji) da pobeðuju seniore, pa tako i u F1N i F1N-150. Sve ostalo je besmisleno.
|
|