|
Post by voja55 on Aug 31, 2016 8:28:47 GMT 1
Ok,tačno je da je Laca skrenuo sa teme koja je u naslovu.Jedno je sigurno da se ono što je napisao laca može samo nazvati "Otvaranje očiju".Iznošenje istine,koja je potkrepljena dokumentima.Nazvati tu temu "svađalicom" takođe nije u redu,jer Laci to i nije cilj.Čovek koji želi napredak svoga sporta mora krenuti od realnosti i od prave situacije.
Zato,iskreno hvala Laci za iznošenje istine.Smatram to iskrenim patriotizmom i ljubavlju prema aviomodelarstvu u Srbiji i svima onima koji bi trebali da budu naslednici.Takođe sportista mora biti i moralan čovek jer samo tako dostići će i vrhunske rezultate.
|
|
|
Post by damjan on Aug 31, 2016 12:23:55 GMT 1
Ako neko ima pitanja, biće mi drago da pomognem. Damjane, da li možeš molim te da preneseš ovaj post na svoj forum? Nešo, rade volje, ali, ako hočeš, dobrodošao si i ti na našem forumu. Samo sprovedeš registraciju i kad te potrdim, možeš da objavljuješ u svim temama. Ako nečeš ili ne možeš, oonda ču prosledit ja... Pozdrav
|
|
|
Post by damjan on Aug 31, 2016 12:30:13 GMT 1
Ok,tačno je da je Laca skrenuo sa teme koja je u naslovu.Jedno je sigurno da se ono što je napisao laca može samo nazvati "Otvaranje očiju".Iznošenje istine,koja je potkrepljena dokumentima.Nazvati tu temu "svađalicom" takođe nije u redu,jer Laci to i nije cilj.Čovek koji želi napredak svoga sporta mora krenuti od realnosti i od prave situacije. Zato,iskreno hvala Laci za iznošenje istine.Smatram to iskrenim patriotizmom i ljubavlju prema aviomodelarstvu u Srbiji i svima onima koji bi trebali da budu naslednici.Takođe sportista mora biti i moralan čovek jer samo tako dostići će i vrhunske rezultate. Voja, forum je Bocin i Lacin i oni mogu na njemu radit i objavljivat sta hoce. Moja primedba je bila samo dobronamerna, jer forum ima puno kvalitetnih tema i objava, ali bas oko svake strucne stvari, koja nema veze sa politikom, VSS, mafiozama, i slicno, na kraju dodje do prepucavanja. Sa time te kvalitetne teme i objave gube smisao a za vecinu nisu zanimljive. Zbog toga sam predlozio, da bude za svadje, prepucavanja, nadmudrivanja, politiku, istine i neistine (koje su obicno isto deo vecine foruma) otvorena neka druga tema sa karakteristicnim imenom.... "Svađalica" je bilo samo tako napisano  , sa obzirom na neka dosadasnja dogadjanja u strucnim temama....
|
|
|
Post by batocanin on Aug 31, 2016 12:53:58 GMT 1
Ako neko ima pitanja, biće mi drago da pomognem. Damjane, da li možeš molim te da preneseš ovaj post na svoj forum? Nešo, rade volje, ali, ako hočeš, dobrodošao si i ti na našem forumu. Samo sprovedeš registraciju i kad te potrdim, možeš da objavljuješ u svim temama. Ako nečeš ili ne možeš, oonda ču prosledit ja... Pozdrav Hoću, naravno. Evo registrovao sam se, ali slabo razumem slovenački, pa ne znam u koju temu je najbolje napisati post?
|
|
|
Post by batocanin on Aug 31, 2016 15:18:53 GMT 1
|
|
|
Post by batocanin on Aug 31, 2016 15:23:33 GMT 1
Evo ga link direktno: model.wings.rs/Ovi se rezultati odnose samo za kategorije F1ABC. Nešo dali postoji mogućnost da se na ovj sajt postave rezultati i za F1E i F1N ? Na žalost, ne trenutno. Moglo bi da se podrži, ali ne mogu da radim na tome dok ne vidim da li će biti interesovanja za ceo projekat. Ako bude interesovanja, širićemo ga dalje. Ako ne, upisivaću samo domaća takmičenja.
|
|
|
Post by Laca on Aug 31, 2016 15:42:39 GMT 1
Svidja mi se sve a naročito mapa terena, može se okačiti bilten takmičenja, slike.... Samo još kako elegantno smisliti promociju novih takmičenja. (dolažeća takmičenja, reklama i td..) Postoji status takmičenja ali možda blinkanje ili tako nešto. (malo zakeram, što bi rekli: "našli pa zašli") 
|
|
|
Post by batocanin on Aug 31, 2016 16:11:25 GMT 1
Svidja mi se sve a naročito mapa terena, može se okačiti bilten takmičenja, slike.... Samo još kako elegantno smisliti promociju novih takmičenja. (dolažeća takmičenja, reklama i td..) Možda kroz neku naznaku pored ubačenog takmičenja ili neka boja, blinkanje ili tako nešto.  Može svašta, ali džaba sve ako nema ko da unosi podatke. U stvari, sad postoji status "Pending" za takmičenja koja predstoje, pa se lepo može videti koje je sledeće takmičenje. Planirali smo i formiranje nekog kalendara na osnovu unetih takmičenja. Ali, hajde prvo da vidimo da li ima dovoljno zainteresovanih. Mi ćemo neko vreme importovati nova takmičenja, ali to ne može biti beskonačNo.
|
|
|
Post by Laca on Aug 31, 2016 16:23:51 GMT 1
Svidja mi se veza takmičara sa ostvarenim rezultatima. Kada se klikne u odeljuku "competitors" na odrđenog takmičara, dobiju se svi njegovi rezultati hronološki od zadnje održanog.  Na ovom linku je pravo mesto za promociju novih takmičenja. Ako organizator svakodnevno ažurira listu prijavljenih, videće se i broj takmičara (rejting takmičenja za Generalni plasman SK) P.S. Svakako treba omogućiti, u naslovu, promociju nekog takmičenja (baner) i to lepo naplatiti ili prebiti sa kotizacijim kod organizatora.  Umesto onih crno belih slika modela, baneri.
|
|
|
Post by batocanin on Aug 31, 2016 16:48:15 GMT 1
Svakako treba omogućiti, u naslovu, promociju nekog takmičenja (baner) i to lepo naplatiti ili prebiti sa kotizacijim kod organizatora.  Ne, ovaj sajt nikada neće biti komercijalan jer bi to odbilo korisnike. Nema reklama niti bilo kakvih dodataka. Reklame prodajemo na našem drugom sajtu: kakosepise.com/Tu imamo 15-20.000 posetilaca svaki dan, pa se nakupi malo i od reklama 
|
|
|
Post by batocanin on Sept 21, 2016 17:11:59 GMT 1
Poštovane kolege, Na model.wings.rs/ sada možete videti sve svoje rezultate iz 2016. godine tako što kliknete na tab Competitors, nađete svoje ime (možete koristiti i Search dijalog) i kliknete na njega. Molimo vas da proverite vaše podatke - javite nam ako je potrebno da nešto ispravimo. Uneta su sva takmičenja iz 2016. godine. Takođe smo napravili i kalendar takmičenja - samo na osnovnoj strani kliknite na tab Calendar. Sada je moguća i online registracija takmičara. Ako organizator takmičenja stavi status Registration, na takmičenju se pojavljuje link Registration. Klinite na njega, zatim unesite svoju mail adresu. Ako prvi put koristite ovu opciju, dobićete formu gde možete uneti sve svoje podatke. Posle toga dobijate kontrolni mail sa linkom za potvrdu. Kada kliknete na taj link, upisani ste u listu takmičara i prijavljeni na izabrano takmičenje. Molim vas da nam šaljete rezultate takmičenja kako bismo ih upisali u bazu! Pišite nam na model@wings.rs.
|
|
|
Post by batocanin on Sept 27, 2016 1:16:31 GMT 1
|
|
|
Post by damjan on Dec 11, 2016 13:57:52 GMT 1
|
|
|
Post by batocanin on Dec 12, 2016 0:14:25 GMT 1
Hvala puno celoj ekipi, veoma sam srećan zbog ovoga! Unesite link na slike, ako ih imate 
|
|