|
Post by Laca on Sept 21, 2010 13:13:08 GMT 1
"Leptiric sharenic" je danas na Beogradskom sajmu i proleteo. Istina, "vise" sam ocekivao, samo tricavih 35 sekundi sa 6 m visine, ali sta je tu je. Nisam mogao vise da ga bacim od 6m, ali se pokazao kao veoma stabilan i pouzdan model, bez ikakvih kriticnih elemenata. Izreglirao sam ga za 5 minuta i kako god da ga bacite on se vadi.
|
|
|
Post by Boca on Sept 21, 2010 13:48:56 GMT 1
Evo i slike. Medjutim Laco ne raduj se mnogo, spremam model pod nazivom "Lenja ptica" (Lazy bird). Naziv sam govori: Toliko je lenja da je mrzi da sleti. Attachments:
|
|
|
Post by Laca on Sept 22, 2010 11:20:50 GMT 1
Evo plana Stanovog klizaca za hale kategorije 3. Attachments:
|
|
|
Post by Laca on Sept 22, 2010 11:28:41 GMT 1
Ovo je plan koji sam ja dao pre godinu dana na osnovu slike i bio sam prilicno blizu orginalnom crtezu. Attachments:
|
|
|
Post by Stefan Pavelka on Sept 22, 2010 12:37:17 GMT 1
sad cu odma da se bacim na posao
|
|
|
Post by Stefan Pavelka on Sept 23, 2010 19:30:51 GMT 1
danas sam napravio "Exodus". Model je HLG, 27 grama, 530 mm raspon krila. Par slika... Attachments:
|
|
|
Post by Stefan Pavelka on Sept 23, 2010 19:33:54 GMT 1
. Attachments:
|
|
|
Post by Stefan Pavelka on Sept 23, 2010 20:31:36 GMT 1
probao sam ga u sobi, varijanta "bacanje u zavesu" Odlicno planira... Da li jos uvek moze da se ode na sajam u 2-ku da se proba ?
|
|
|
Post by Boca on Sept 23, 2010 22:27:10 GMT 1
Odlicna tezina za hale klase 3. Predlazem ti da napravis jedan isti ovakav sa V repom i vertikalcem odozdo za diskus start.
|
|
|
Post by Laca on Sept 24, 2010 7:37:34 GMT 1
Bogami Stef opasno se pripremas. Mislio sam da ces da pravis Stanov model, koji je oborio svetski rekord, no ni ovo ne izgleda lose. Hale sajama, za sada, nemogu da se koriste jer se postavljaju standovi za "Sajam ambalaze". Za hale 1 i 2 znam da sogurno a za 3 treba proveriti.
|
|
|
Post by martin on Sept 24, 2010 11:23:17 GMT 1
Dobra vam je ova "združena taktika" izazivanja konkurencije da kaže šta ima Ja æu samo reæi da sam se konaèno ozbiljno posvetio "velikoj" F1N i imam nove veoma lagane modele za niske hale, dosta je bilo igranja sa onim preko pola godine starim poèetnièkim "peticama" Imam i rešenje za Sajam, samo ne znam kad æu biti u prilici da ga sklopim i isprobam. U Novembru susjedi prave tri takmièenja, pa možda se sretnemo na jednom od njih ...
|
|
|
Post by Boca on Sept 24, 2010 12:13:38 GMT 1
Vidis Martine, da nam je dobra taktika.
|
|
|
Post by Laca on Sept 24, 2010 13:54:56 GMT 1
Razvijamo pozitivan sportski duh preko metode "navlacenja". ;D Dugo ste se opirali ali je metoda upalila. Salu na stranu, treba da nas je sto vise a i tata Boza bi mogao da proguta udicu. Nije on jos za staro gvozdje.
|
|
|
Post by martin on Sept 24, 2010 16:33:50 GMT 1
Salu na stranu, treba da nas je sto vise a i tata Boza bi mogao da proguta udicu. Nije on jos za staro gvozdje. Da taèno, u ovoj kategoriji je stvarno pogrešno reæi da model ili takmièar "nisu za bacanje" Do sada se nije mešao u moj rad niti pravio svoje modele ... a da li æe nešto raditi ubuduæe, iskreno ... POJMA NEMAM!
|
|
|
Post by Stefan Pavelka on Sept 24, 2010 19:53:42 GMT 1
Odlicna tezina za hale klase 3. Predlazem ti da napravis jedan isti ovakav sa V repom i vertikalcem odozdo za diskus start. da da, i discuss je u izradi Laco, razmisljao sam o Stanovom modelu, naprevicu ga sigurno kad tad, ali u narednom periodu nema takmicenja na kojima bi mogao da idem s njim, jedino za sledeci Dorcol kup, za godinu dana... nije za napolju, preko 600mm je raspon krila...
|
|