ljuba
Full Member
|
Post by ljuba on Mar 2, 2011 19:47:33 GMT 1
Nesto sam kopao po starim rezultatima pa nadjoh : Svetsko Beisel 1957.god
|
|
ljuba
Full Member
|
Post by ljuba on Mar 2, 2011 19:48:15 GMT 1
|
|
ljuba
Full Member
|
Post by ljuba on Mar 2, 2011 19:48:39 GMT 1
|
|
ljuba
Full Member
|
Post by ljuba on Mar 2, 2011 19:49:02 GMT 1
|
|
ljuba
Full Member
|
Post by ljuba on Mar 2, 2011 19:54:34 GMT 1
Zamolio bih Srecka ili Gezu ako ima starih rezultata sa SP i EP iz stare YU da postave, ja prekopa sve kod Claudije na sajtu ali nema nasih nesto.
|
|
|
Post by oldboy on Mar 2, 2011 21:44:02 GMT 1
Jer´bo si me prozvao,dajem Ti ovaj rezultat nasih momaka sa tada cuvenog italijanskog takmicenja gde su ucestvovali i nasi
|
|
|
Post by oldboy on Mar 2, 2011 21:59:08 GMT 1
Evo stigli i rezultati sa tog takmicenja.nasao sam na ovom sajtu: www.mfmodellmotoren.de To je sajt starih U-C modelara iz Austrije oca i sina,prave i motor za brzince i neki za oldtimere sa usisavanjem pod klip. "To je samo za Tebe"
|
|
ljuba
Full Member
|
Post by ljuba on Mar 2, 2011 22:33:38 GMT 1
Hvala Gezo , to je Frank Majstainer , voze brzince, mali mu je bio par puta evropski i svetki prvak, a koliko me pamcenje sluzi bio je i prvi u Beogradu 2007. Inace Laki je imao priliku 2005 da leti njegovog brzinca u Pecu. Ako iskopas jos sta salji. Pozdrav
|
|
|
Post by oldboy on Mar 3, 2011 11:09:11 GMT 1
Ovakvu zastavu su delili u Osijeku na D.P.,ali je to bila slaba uteha za los teren,onaj beli sitni tucanik sto se posipavalo nekad u parkovima po stazama,pa mnogi su ostajali bez motora ili nisu ni dosli,posto su imali iskustvo od prethodne godine,pa je ovo bilo i zadnje tamo.Posle se preselilo u Zgb. na Lucko.Rezultate sa ovog takmicenja imas u knjizi:˝LETECI MODELI 1959-1960¨sto je pripremio G.Rancin.
|
|
|
Post by doajen on Mar 3, 2011 12:54:31 GMT 1
E moj, Gezo nista ti nije trebalo da me potsecas na nesretni LUGO!
Sa tog Luga ima dosta fotografija, ali ja nemam mogucnosti da ih prenesem! Kad dodjem u Novi Sad ponecu ih pa ih ti prenesi.
Da se vratim na tuzno potsecanje! Mi zavrsili eliminacionu trku, Djoka brise nas model nakon te eliminacije u kojoj se, Amodio i Fontana jos uveliko vrte li vrte po krugu! Izadju rezultati, i ispade da Dordje i ja imamo malte ne minut losije vreme ( jos uvek letimo po meracima krugova!!!) od Amodia i Fontane! Popizdim, krenem prema nekom coveculjku sa trakom na ruci- funkcioner, (i iz trka dreknem na njega, "...Kretenu jedan jesi li corav..." Kad on glavni sudija! " Kretenu" iliti " Kretino" se ne razlikuju mnogo jezicki; ostalo nije ni trebalo da razume " Djordje i ja zavrsismo, vidi se dobro iz tabele na kom mestu, i jos nas diskvalifikovase za drugu eliminaciju!
A te godine nas je sve htelo; Varteks Kup, Djordje, genije (sa samo njemu poznatim sastavom goriva!) cedi krugove, vec se vidimo u finalu, i izvese 98.5 krugova sa jednim tankovanjem!Odslepuje jedan krug (toliko se moglo), sleti, a ja od uzbudjenja promasim model, vratim se nazad jedno polje, pocnem besomucno da udaram po elisi, zaboravivsi da natankujem rezervoar.. Naravno, da, ni do kraja dana nebi izvezli jos to pola kruga bez kapi goriva! .
Ne treba da ponavljam onu moju".. kad Bog hoce i sunka pr..e..."
|
|
|
Post by oldboy on Mar 5, 2011 21:16:45 GMT 1
Ljubo,nazalost nemogu objaviti nijedan stari rezultat,ne prima mi nijedan atach. pozdrav oldboy
|
|