|
Post by Laca on Mar 12, 2011 16:29:44 GMT 1
Seniori N.Pazove: Boza, Martin, Mirko Juniori: Koliko dovedete, nadam se vise od 4
|
|
|
Post by tica on Mar 12, 2011 17:09:43 GMT 1
Sta , otkazano takmièenje ili...?
|
|
|
Post by Laca on Mar 12, 2011 17:54:06 GMT 1
AK Free flyer ne otkazuje takmicenja. Ako je "Sumadija Indoor" zakazan za 10.04.2011. bice tada i odrzan. Mi smo u tome stabilni kao svajcarac.
|
|
|
Post by martin on Mar 13, 2011 1:46:51 GMT 1
Da ste precizni to niko ne osporava osim sto je "Sumadija Indoor" pod tim nazivom inace zakazan za 13. Novembar
|
|
|
Post by Boca on Mar 13, 2011 8:21:31 GMT 1
Ne ide da "Kragujevac indoor" bude u Sopotu ali "Sumadija indoor" ide . Verovatno da "Kragujevac indoor" nece biti ni odrzan ni na jesen , tako je bar Boban obecao. Ako se pokaze dobar odaziv za ovo takmicenje u Sopotu, nema razloga da ga ne napravimo i na jesen, a zvace se "Sopot indoor".
|
|
|
Post by Laca on Mar 13, 2011 11:07:34 GMT 1
Vazno je da se mi okupimo, druzimo i takmicimo. Nemamo mnogo F1N takmicenja, pa bi bila steta otkazivati ih. AK Free flyer je prijavio dva takmicenja i on je garant da ce biti i odrzana. Licno bih voleo, da najesen, Boban odrzi takmicenje u Kragujevcu. Od njega sve zavisi. Nadam se da ce do jeseni da promeni misljenje. Mi jednostavno nismo mogli vise da cekamo, jer se raspis mora objaviti 30 dana pre pocetka takmicenja. U medjuvremenu pronasli smo alternativno resenje sa OS u Sopotu i mislim da ta sala obezbedjuje postiizanje vrhunskih rezultata, pa i svetskih rekorda. Ovime, jos jedanput, koristim priliku da pozovem prijatelje iz Hrvatske i Slovenije da dodju 10.04.2011. u Sopot na "Sumadija Indoor", nece se pokajati.
|
|
|
Post by martin on Mar 13, 2011 14:46:56 GMT 1
Neæu da dižem buku na temi koja je posveæena raspisu, ali ovim pretumbavanjem termina, naziva i mesta održavanja ipak ste izazvali konfuziju, i to ne samo kod mene.
Voleo bih da èujem i Bobana, pošto je prema onome što sam èuo u razgovorima u Pazovi, rapoloženje svih naših modelara takvo da BI došli u Kragujevac kao što ni prošle godine u Aprilu odziv uopšte nije bio mali.
|
|
|
Post by Laca on Mar 13, 2011 17:56:31 GMT 1
Nama modelarima ugoditi. Nista teze Pre desetak dana smo se culi sa Bobanom, gde smo saznali da nije zainteresovan za organizaciju, zbog loseg odziva prosle jeseni. (Termin Bobanovog takmicenja se poklopio sa takmicenjem u Hrvatskoj i to je bio jedan od razloga losijeg odziva) Odmah smo preduzeli sve mere da se takmicenje ne odlozi, jer bi to bila velika steta. To je cela prica i ja tu nemam vise sta da dodam.
|
|
|
Post by Laca on May 26, 2011 21:07:52 GMT 1
Danas sam bio u inspekciji sportske sale hotela Prezident u Kovilovu. Amnijent je predivan a postoji varijanta da tu organizujemo neko F1N takmicenje.
|
|
|
Post by Laca on May 26, 2011 21:10:54 GMT 1
Hala ima duzinu preko 50m a sirinu oko 30m. Visina je izmedju 7 i 8 m u vrh rogova krova.
|
|
|
Post by Laca on May 26, 2011 21:19:01 GMT 1
Leteo sam novi "Kratez+", ciju sam izradu dao na forumu, a letovi su bili oko 35 sekundi sa 7m visine.
Svi opasno lete ali za sajam spremam "svemirsku" pardon "interplanetarnu" tehnologiju. ;D
|
|
|
Post by Laca on May 26, 2011 21:22:44 GMT 1
Leteo sam i "Saturn" sa kojim sam lagano, na diskus izbacaj, pogadjao plafon i pravio letove oko 30 sekundi. On trazi halu bar 15m visine.
|
|
|
Post by Laca on May 26, 2011 21:27:16 GMT 1
Na kraju sam, ispred hale, u ovom predivnom ambijentu, popio jedno ladno pivce. Znam, da sad balavite, ali ako budete dobri, vodicu vas da gledate. ;D
|
|
|
Post by Laca on May 30, 2011 20:45:47 GMT 1
Danas sam jos jednom overio salu u Kovilovu, ali me je docekalo neprijatno iznenadjenje. Sank u predvorju sale je bio zakljucan i nisam mogao da popijem hladno pivo. Morao sam da odem, 200m dalje, do hotela "Prezident". Tamo je sank radio, ali je pivo papreno, 200 din. Sve sam probao ali su se "Kratezi+" najbolje pokazali. Od 4 komada, tri lete potpuno identicno. Besprekorno ravnaju i sa 7m prave ladno 35 sekundi, gotovo svaki start. Dobro leti i "BigBull" ali on trazi vecu visinu. Pravio je u proseku 32-33 sekunde. "Zona sumraka" je izletela 35 sekundi i moze visoko da se baci. Zaista sam leteo u laboratorijskim uslovima, gde sam lagano,bez napora izbacivao modele na oko 7m.
|
|
|
Post by bobanmodelar on May 31, 2011 6:22:10 GMT 1
Laco,ako te put nanese pored sajma,svrati u halu 3 tu je inspektor Zoran Ninkov,onaj visoiki plavi,a u hali 1 jedan od inspektora je jedan omanji crni brka poreklom iz Arandjelovca,uzmi im brojeve mobilnih,hteo bi da se sa njima cujem da kad hale budu slobodne dodjem kad su oni u smeni ,posto se znamo,da malo isprobam ove nove Buvce za vece visine,jer ovde nemam gde da ih sicam na tu visinu. Boban
|
|