|
Post by Boca on May 21, 2010 22:04:48 GMT 1
Na takmicenju hidromodela u Monaku. Prvo mesto Cedomir - Yugoslavija.
|
|
|
Post by zzechner on May 22, 2010 6:47:29 GMT 1
Vjerojatno se radi o Cedomiru Puizini iz Splita. Vinko...mozda je netko napravio "tipfeler", pa bi to mogao biti Viktor Surina iz AK Tresnjevka, Zagreb?
|
|
|
Post by oldboy on May 22, 2010 8:39:44 GMT 1
Zorane!Prvo hvala na cestitki,drugo moram Te ispraviti za Vinka si bio "u krivu",trece da se pohvalim sta sam dobio za rodjendan,jest da sam se malo namucio dok sam namestio rezoluciju za slanje ali imam doka- za.Nema" Ljutnje" pozdrav Geza
|
|
|
Post by zzechner on May 22, 2010 9:18:33 GMT 1
Ma hvala tebi na angazmanu! Ja sam imao ponesto srece sto sam od modelara tvoje generacije slusao kako je to bilo zanimljivo, npr. start modela sa/iz vode! Uf, kakva nostalgija za vremena prirodnih materijala (kompozitni materijali su modelima ucinili isto kao silikon zenama...)
Hvala i za ispravak, ovo za Vinka nisam znao, no vidi se sve...
Inace, sto se ove kisne godine tice - mozda bi trebalo ugraditi plovke na modele....
|
|
|
Post by oldboy on May 22, 2010 10:04:24 GMT 1
Da bi se takmicio sa "Hidrasem" nekad se nije trebalo ici tako daleko. U Splitu se od 1955. odrzavao JUGO-HIDRO-KUP.MI iz NS. smo bili vise puta.U PORODICNOJ kolekciji smo uspeli da sacuvamo ovo:II.J.-H.-K. na kojem sam ucestvovao ja sa penjacem i kup se poklopio sa alkom pa sam imao prilike da to gledam sa tribine ,a sa VIII.J.-H.-K. je bratov suvenir on je tada ucestvovao sa gumenjakom pa mu ostao koverat u kojem su bili program,bonovi za hranu itd.Hidrase smo radili da bi ima- li priliku da vidimo more i to skoro svi po prvi put.
|
|
|
Post by oldboy on May 23, 2010 11:57:42 GMT 1
Evo i naslovne strane broja iz kojeg sam da rezultateiz Monaca.To je po mojem secanju zadnji broj casopisa Aero Modelar koji je izlazio od 1953 do 1956. u izdanju Zrakoplovnog Saveza Hrvatske.Na ovoj naslovnoj strani je fotografija ekipe Split sa svojim hidro penjacima a ostalo je kolaz od planova ranije objavljenih u ovom casopisu.Prepo- znatljiv je penjac Vilija Kmoha i team racing Vladimira Novte. Tesko je namestiti KB skeniranjem,ovo je sad malo slabije 3.pokusaj.
|
|
|
Post by oldboy on May 26, 2010 14:45:01 GMT 1
O samom takmicenju sve lepo pise-tu bi se mogla izvuci i neka pouka. Nesto bih rekao o nasim modelarima.Teodor Strassberger-Tosica je rodjeni Backo Palancanin.Modelarstvom se poceo baviti u Novom Sadu gde je dosao da pohadja gimnaziju.Uspesno je gradio sobne i slobodno letece modele.Po zavrsetku gimnazije otisao na studije u Zagreb gde je i ostao.Dragan Tomic-Cale je Beogradjanin koji je radi zavrsetka studija otisao u Ljubljanu gde je ostao da radi na fakultetu.Obojica su bili meraci vremena na KUPU-REPUBLIKE u Zagrebu,70/80-ih god. Hidro Kup se ugasio 60-ih godina,a da ponovno ozivi nije uspelo Niksi i drugovima.Sve pristupacne uvale su bile izgradjene i postale su nepodesne ta takmicenje.
|
|
|
Post by oldboy on May 27, 2010 9:01:46 GMT 1
Ovo je prkaz naslovne strane Aero modelara od oktobra 1955.u kojem je objavljen prethodni tekst o Jugovinil-Kupu.Slika predstavlja pobed- nicki penjac Tosice-Teodora Strassberger.Taj model je bio za ono vreme neuobicajen,radjen je na motor Allbon Dart od 0,5ccm.Tada jos nije proizveden AERO-50 od 0,5ccm. Naslovne strane casopisa redovno je crtao Vlada Fleck,sve do zadnje godine,kada su poceli sa kolaznim tipom od fotografija i crteza modela objavljenih u ranijim brojevima.Znak Fleck V. se kasnije pojavio na crtezima razne ambalaze kao npr. JADRO-vafle,pa smo se zavitlavali da je Aero modelar prestao da izlazi jer nije bilo ko da crta naslovne strane.
|
|
|
Post by oldboy on May 28, 2010 8:03:03 GMT 1
Na ovoj stranici iz A.M. 01.57. imate izvestaj sa Evropskog Kriterijuma u penjacima 1956.god. u Subotici(Palic).Dat je rezultat takmicenja i slika starta sa "zemlje" tj sa "daske" koja je smela da bude max. uzdignuta od tla 30 cm.a startuje nas takmicar Ljuba Nesic(tada iz Zgb. inace je iz Bgd.).Po zavrsetku tog takmicenja odrzan je Hidro Kup Palic.Nazalost jedini.Na slici na splavu po izgledu sam uspeo prepoznati Marka Vujica kako pali motor.Kad smo pitali Marka ) 70-ih kada je vec bilo Rc-letecih camaca sto ne organizuju sad za Rc ,na jezeru Palic je bilo zabranjeno koriscenje SUS-motora pa je to otpalo.Evo sad prilike sa elektro da se organizuje pa da povezu sa turizmom,kao sto to rade drugde,vidi sajt: www.rc.network.de/forum/forumdisplay.php?f=248
|
|
|
Post by oldboy on May 29, 2010 12:40:09 GMT 1
Ovaj broj 2 iz oktobra 1949.dobio sam od mog "starog" drugara doajena i zahvaljujuci njemu mozete videti da za hidro kategorije nije neophodno imati more ili jezero.Ovaj snimak je nacinjen na Saveznom Sletu u Rumi te godine i model startuje nas tada poznati As Fresl Emil. Prema mojim informacijama start je bio na nekom potoku blizu aerodroma.U Novom Sadu 1952.na Saveznom Sledu,bilo je na Sajlovu u tzv. Kubicima (mesto gde se nekad vadila zemlja i nakupila voda) a kad smo se mi spremali na JUGO-HIDRO startovali smo sa neke bare gde su napajali krave,posto za poletanje nije potrbna velika povrsina.
|
|
|
Post by oldboy on Aug 28, 2010 8:57:31 GMT 1
Ovaj rezultat sa JUGOVINIL-KUP-a je slucajno sacuvao Otto Dreher sa nekim drugim rezultatima,a ja sam ga umalo stavio u topik _Stari Rezultati_.Smatram da je ovde prikladnije.Meni se veoma svidja fotografija Zvonka sa gumenjakom.
|
|
|
Post by oldboy on Aug 23, 2011 9:43:18 GMT 1
Za letnje dane da se potsetimo zaboravljene kategorije,kod nas su ti modeli izumrli kao dinosauri-odkada nema Jugo-Hidro Kupa.Na prikazanoj skici je model poznatog češkog modelara Radoslava Čižeka iz njegove veoma poznate serije modela XL-........Sa modelima pod ovom oznakom je imao mnoga prva mesta na Soc Int. takmičenjima,a najbolji rezultat prvo mesto na svetskom prvenstvu 1959. u Francuskoj,postigao je češki takmičar František Dvoržak,iz ove serije modela pod oznakom XL-59 ,u fly off-u je pobedio sa 900+285 bodova sa 30 bodova ispred drugo plasiranog.Tada se razletavanje merilo dok model ne sleti ili se izgubi iz vida.Bolji je bio i od samog konstruktora R.Čižeka.
|
|