|
Post by Laca on May 3, 2013 7:22:42 GMT 1
Na 12. sednici UO, doneta je odluka o sirem sastavu za reprezentaciju. U kategoriji F1D, u sirem sastavu, predlozen je ponovo samo jedan kandidat, Slobodan Midic. One man show. Covek je sam sebi selektor i takmicar. Sta li selektuje ? To prakticno znaci da vise niko ne moze da udje u sastav reprezentacije u F1D. Zato mi je cudna prica, da ce biti izbornog takmicenja, pred EP. U novom Pravilniku o reprezebtacijama (clan 10), lepo pise da clan reprezentacije moze da bude samo onaj ko je ucestvovao na DP (pod uslovom da je bilo validno-priznato). Sto bi rekli sahisti "SAH, MAT" P.S. Izborno takmicenje se tretitra kao trening reprezentacije i VSS je u obavezi da plati sve troskove kandidata. Bar je tako bilo u moje vreme.
|
|
|
Post by Laca on May 3, 2013 8:47:25 GMT 1
Maj mesec je, a niko od kandidata nije dobio dopis od VSS-a, da je potencijalni clan reprezentacije. Na osnovu tog dokumenta, kandidat ostvaruje pravo da dobije dodatna sredstva od MZ, opstine, svoje firme ili nekog drugog sponzora. Mozda nema dovoljan broj zaposlenih u VSS-u, pa ne stizu.
|
|