|
Post by Laca on Jan 17, 2014 23:57:36 GMT 1
Martine, još nismo dobili odgovor, ko je tebi i Boži naložio da izbrišete Bogoslovija kup i Zrenjanin indoor open sa liste Kupa F1N Srbije. Poznato je da su prve tabele Kupa imale elemente pomenutih takmičenja a kasnije su izbrisani. Boža nije hteo da nam da taj odgovor a nećeš ni ti. Zašto ? Ko vam je i kada naložio da to uradite ? Sami ste rekli da ste zalagali da ta takmičenja budu priznata, ali da u tome niste uspeli. Objasni tu tvrdnju kako, zbog koga i čega niste uspeli ? Odgovor je veoma jednostavan: IME NALOGODAVCA. Ja znam ko je, ali hoću to od tebe da čujem.
|
|
|
Post by Laca on Jan 26, 2015 8:30:27 GMT 1
Prošlo je više od godinu dana a od čuvenog "KUPA SRBIJE U F1N" ni traga ni glasa. Zbog jedne pogrešne odluke Modelarske komisije, naneta je neprocenjiva šteta modelarima i klasi F1N. Stručna komisija se ponela krajnje nestručno u proceni da se iz "Kupa Srbije u F1N" isključe seniori u kategoriji F1N. Kup koji ima prefiks F1N ne važi seniore u pomenutoj kategoriju. Kakav je onda to kup ? Čega kup, ako nije onoga šta piše (F1N) ? Tada sam napisao da "NEMA VIŠE F1N KUPA SRBIJE" i ta su se moja predviđanja, nažalost, i ostvarila. Ponavljam moj post od pre više od godinu dana.
|
|