|
Post by Laca on May 6, 2010 9:04:44 GMT 1
Evo Bobane, ja sam navikao da budem kum, pa otvaram ovaj topic za takmicenje koje bi bilo u subotu 22. maja ili 5.juna u Kragujevcu. Vazno je da se svi zainteresovani prijave, da bi Boban znao da li da kupi dva ili tri kilograma pasulja. Znate to treba i da se raskuva a i da se ubaci koja kozurica slanine da zamirise. Malo shale nije na odmet. Vidim da su svi na kraj srca. Bobane napravi jedan kraci raspis i da vidimo za termine, zbog raketasa, pa da utvrdimo tacan datum i rok prijave. Ocekujemo Zemunce, Wingovce, Pazovcane, Freeflyere, Trstenicane, Kragujevcane, Luxsovce, Ak Tim, AK Modelar, AK Novi Sad i klubove iz Hrvatske i Slovenije. Mozda sam malo preterao ali ako dodje polovina bice nas bar dvadesetak. Zato neka se zainteresovani odmah prijave preko foruma ili Bobanu na +381648342832
|
|
|
Post by Laca on May 6, 2010 9:18:38 GMT 1
Jos jedanput za AK Free flyer dolaze:
seniori:
Bosko Lacimic F1N i F1N-150 Lazar Lacimic F1N i F1N-150 Dobrivoje Babin F1N i F1N-150 Milos Bordjoski F1N i F1N-150
juniori:
Stevan Babin F1N i F1N-150 Luka Lacimic F1N i F1N-150 Vanja Lacimic F1N i F1N-150
7 iz AK Free flyer
|
|
|
Post by voja55 on May 6, 2010 12:26:31 GMT 1
Za AK Modelar prijavljujem seniore:
1.Stojkovic Vojislav 2.Pavelka Stefan 3.Pavelka Milko
U kateg.F1N i kat.F1N-150 ukupno 3 takmicara
|
|
|
Post by martin on May 6, 2010 15:12:35 GMT 1
AK Nova Pazova bi mogao doci u sastavu najmanje 1 senior + 6 juniora, vecinu znate ali za novajlije jos nismo sigurni. Medjutim veoma je tesko da se organizujemo za 22.05. posto se koliko sam saznao Mirko i Slavko spremaju i za Puszta Cup, a ja imam poslovnih obaveza (Sajam Tehnike) sve do 19 - 20. 05. a navedena ekipa je zaduzena za obuku novih klinaca. Evo ako moze mi "glasamo" za 05. Jun, ako je to sto se nasalio Laca tacno, a u svakoj sali bar pola zbilje, da su svi nesto "naroguseni" (valjda zbog one politike od prosle nedelje ) pa nek bude vise vremena da se svi ohladimo, sto od negativnih raspolozenja, sto od dva udarna outdoor takmicenja, sto od silnog posla. Molim sve kolege iz drugih klubova da nam uslise zahtev, pa ako treba donecemo i mi nesto za uz taj pasulj ;D Inace primetio sam jedan organizacioni "propust" u nasa prethodna dva takmicenja: Sudijski je bio na suprotnoj strani hale u odnosu na takmicarske "kampove" a koliko sam primetio komsije praktikuju upravo suprotno iz vise prakticnih razloga: brze prijavljivanje, brze informisanje takmicara, kontrola modela bez zastoja itd. itd. itd. stoga predlazem da ovaj put napravite takav prostorni raspored. To je bas i u duhu otvorene kategorije kao sto je F1N, nemamo sta da krijemo jedni od drugih osim malih tajni velikih i malih majstora reglaze
|
|
|
Post by Laca on May 7, 2010 8:49:29 GMT 1
Posto se niko ne buni za moje kumovanje takmicenja u Kragujevcu, ostaje da Boban odredi tacan datum (nemam nista protiv 5. juna). Zemunski i Pazovacki raketasi moraju samo da potvrde da li i njima odgovara 5. jun, zbog njihovih takmicenja. Koliko sam shvatio Nikolu Borovca, oni nemaju nikakve posebne zelje za terminom odrzavanja "SUMADIJA INDOOR".
Zato Bobane napisi kraci raspis, mozda nam dodju i susedi iz Hrvatske i Slovenije.
|
|
|
Post by Laca on May 7, 2010 18:46:01 GMT 1
U telefonskom razgovoru sa Bobanom, tacan datum za odrzavanje "SUMADIJA INDOOR" bice odredjen u ponedeljak, posle Bobanovog razgovora sa direktorom skole. Datum ce najverovatnije biti 5. jun. Takmicarske takse ce biti simbolicne a postoji mogucnost da se u restoranu Bobanovog prijatelja, organizuje svecani rucak, gde bi na meniju bilo prasence. Raspis za "SUMADIJA INDOOR" bice objavljen u ponedeljak.
|
|