|
Post by Boca on Jul 18, 2014 22:05:35 GMT 1
Na prodaju vrhunski takmičarski F1B model sa promenljivim korakom, wing wiglerom, raspona krila 1800 mm. Cena fiksno 450 eura. Uz model ide i rezervni horizontalac. Informacije na tel. 063/248-214 ili E mail: watt1992@yahoo.com
|
|
|
Post by zzechner on Sept 8, 2014 20:09:13 GMT 1
Boco, samo radi informacije: neki dan mi je Boris Markusic napomenuo kako ti je slao e-mail u dva navrata a nikako nema odgovora...Objasnio sam mu da si imao problem s hakiranjem adrese dok si bio na odmoru te da se to vjerojatno pogubilo dok si rjesavao problem ili si mozda promijenio adresu? U svakom slucaju, molim te napisi mu sa svoje nove/stare/aktualne adrese mejl na: boris.markusic@sk.t-com.hr pa uspostavite pregovore oko modela. Ukoliko se dogovorite oko tehnike i cijene - primopredaja bi bila pri prolasku Grepla sa Zapresicanima za/iz Prilepa krajem mjeseca tako da model bude pripremljen za CRO CUP 2014...
Unaprijed zahvalan, pozdravljam s postovanjem! ZZ
|
|
|
Post by Boca on Sept 9, 2014 0:21:07 GMT 1
Zorane, imam problem sa E mailom koji je izhakovan i ne mogu da primam poruke.Izgleda da cu morati da pravim novi e-mail. Do tada sa Borisom mogu da kontaktiram preko poruka na forumu, ili preko poruka na mobilnom telefonu.
Pozdrav i sve najbolje
|
|
|
Post by Boca on Sept 15, 2014 7:59:18 GMT 1
Udali smo mladu, u godinama . Otišao je i Stepanchuck. Šteta sto nije ostao u Srbiji. Na prodaju su ostali: Krila i rep od Vivchara - 80 Eura Ruska glavčina sa elisama sa start delay-om, nepoznat proizvodjač - 50 Eura Nova Vivchareva glavcina sa elisama i start delay-om - 90 Eura Duralna motalica bez momentmetra, odlicna - 70 Eura Stalak duralni na sklapanje - 30 Eura Sitni delovi za F1B: zadnji čekić, prednji deo za start delay za Vivchara, zadnja cevka, sve - 40 Eura Moj novi E- mail je ponovo stari E-mail: watt1992@yahoo.com
|
|