|
Post by voja55 on Jul 8, 2011 19:40:20 GMT 1
Evo danas smo bili na sajmu postavljeni su stolovi pa ih mozete koristiti sa napomenom da sve vratite na svoje mesto kako je postavljeno jer su oni deo opreme za Evropsko prvenstvo F1D koje ce biti u avgustu.Parking na sajmu se naplacuje i mislim da je sat parkiranja 40 din.Ko hoce moze da parkira i ispred sajma kod Hom centra tu je besplatno ali morate opremu i sve da nosite ili da napravite neku vasu varijantu.Na sajmu rade Bazari i tu se moze kupiti hrana i pice a toga ima i preko puta sajma. Ukupan broj prijavljenih takmicara je 48 iz sest klubova i to 3 iz Hrvatske i tri iz Srbije.Steta sto nema jos klubova ali i ovako je solidan odziv.Medalje su sve zavrsene i mislim da ce vam se svideti na njima smo pored ostalih majstora radili i Milko i ja u njegovoj radionici. Vidimo se sutra na sajmu.
|
|
|
Post by dadulak on Jul 9, 2011 18:43:12 GMT 1
Čestitamo pobednicima i osvajačima trofeja, a kao prevashodno juniorski klub kada je F1N u pitanju, posebno čestitamo Stevanu, Paji i Franji. Iako su unapred znali da sa laganim modelima nemaju velike izglede protiv teških "visokoletača" koje su imali takmičari iz MK "Zaprešić" i AK "Free Flyer" dečaci su hrabro startovali sa onim što imaju i mi smo kao klub izuzetno zadovoljni ostvarenim rezultatima. Zahvaljujemo se Voji Stojkoviću i ekipi AK "Modelar" na odlično odrađenom takmičenju obzirom da je za mnoge od njih to bilo prvi put. Dolazimo sigurno i sledeće godine, ali ćemo imati i pravu "opremu" Sportski Pozdrav, AK Nova Pazova
|
|
|
Post by voja55 on Jul 9, 2011 19:34:24 GMT 1
Zahvaljujem se na pohvalama a ako je i bilo nekih propusta u pesperktivi ce ih biti sigurno manje.Jedino je sigurno juniora je bilo vise i to je ono sto najvise sve nas ohrabruje.Imalo se sta i videti.Modeli tehnika izrade kao i reglaze i izbacaja modela diskus startova za sve je inspirativna da se naprave novi modeli koji ce ostvariti nove rekorde.Sajam je stvarno pravo mesto za to.Najveci problem je danas bila temperatura od +37 stepeni e to je trebalo izdrzati. Vidimo se sutra
|
|
|
Post by voja55 on Jul 9, 2011 19:41:02 GMT 1
Evo i malo atmosfere sa takmicenja.
|
|
|
Post by voja55 on Jul 9, 2011 19:43:45 GMT 1
Ivana i Nebojsa vodili su ovo takmicenje vrlo uspesno jedino sto su nam mogli dati mozda vece pauze izmedju startova ali mozda je i ovako bolje s obzirom na vrucinu.
|
|
|
Post by voja55 on Jul 9, 2011 19:46:30 GMT 1
Juniori Nove pazove su stvarno bili hrabra ekipa i najkompaktnija neka samo tako izdrze a i njihov ucitelj Martin.
|
|
|
Post by Stefan Pavelka on Jul 9, 2011 19:55:20 GMT 1
Vojo, kad izbacujes reziltate F1N ?
|
|
|
Post by Stefan Pavelka on Jul 9, 2011 19:55:46 GMT 1
Vojo, kad izbacujes rezultate F1N ?
|
|
|
Post by Laca on Jul 9, 2011 20:38:55 GMT 1
Cestitke organizatoru AK Modelar. Bilo je par sitnih propusta ali je atmosfera bila pozitivna i u sportskom duhu.
Cestitke pobednicima a veliko iznenadjenje su juniori AK Nove Pazove u F1N sa vrhunskim rezultatima.
Mi iz AK Free flyer smo neocekivano vise uspeha imali u F1N-150 (Dva prva i jedno trece mesto)
Naravno, cestitke gostima iz Hrvatske, Kosiru, Msnjaku i Strumeru.
Sve u svemu odlicna uvertira za sutrasnje takmicenje Serbia indoor open i DP u F1N.
|
|
|
Post by voja55 on Jul 9, 2011 22:32:47 GMT 1
Izbaceni su Stefane samo klikni na F1N
|
|
|
Post by dlaka on Jul 11, 2011 20:11:19 GMT 1
Vojo, hvala tebi i ekipi na odliènom natjecanju i super medaljama. Još da je bilo tako hladno... Ako ne prije, vidimo se slijedeæe godine. Damir
|
|