|
Post by voja55 on May 20, 2011 22:04:23 GMT 1
Saljem vam raspis takmicenja BG INDOOR OPEN koje ce se odrzati u Beogradu 9 jula a u kategorijama F1N i F1N-150.Vise o detaljima u raspisu.Laca je takmicenje vec najavio u okviru festivala sobnih klizaca koji ce se odrzati na Bg. sajmu.
|
|
|
Post by voja55 on May 31, 2011 12:53:37 GMT 1
Danas sam bio na sajmu i dogovoreni su termini za 9 i 10 jul(subota i nedelja)To su termini za Belgrade indoor open(subota) a u nedelju Serbia indoor open. Bolje reci festival sobnih klizaca moze da pocne.Javite svima da se spremaju,prave modele i idemo da obaramo rekorde.Hala 1 je pravo mesto za to.Sto se mene tice prijavljivanje moze i da pocne odmah. Pozdrav svima i vidimo se na sajmu.
Voja
|
|
|
Post by voja55 on May 31, 2011 13:04:35 GMT 1
U biltenu koji sam prvi put poslao uocio sam jednu stamparsku gresku a u pitanju jer rok za uplatu takmicarske takse.Sada sam to ispravio pa vam ponovo saljem.Sve ostalo je isto.
|
|
|
Post by Boca on May 31, 2011 14:20:00 GMT 1
Vojo, jel slobodna hala I za treninge ?
|
|
|
Post by voja55 on May 31, 2011 21:12:26 GMT 1
Dogovorio sam se da u julu kad god je slobodna hala 1 mozemo da treniramo.28 juna u hali 1 je sajam naoruzanja.Pogledaj u kalendaru priredbi sajma dokle ce trajati.Posle toga treba da se skloni oprema standovi itd.Mislim da ce to biti sklonjeno neki dan pre nasih takmicenja u nekoj goroj kombinaciji.Cim sklone cucemo pa cemo javiti kad moze da se trenira.Ja imam te informacije. Ici cu ovih dana opet pa cu vam javiti trenutnu situaciju.
|
|
|
Post by voja55 on Jun 16, 2011 21:26:46 GMT 1
Boban je u jednom od svojih zadnjih dopisa na forumu napisao da se spremaju nagrade za Serbia indoor.Evo sta mi spremamo. Pre vise godina AK Modelar je organizovao takmicenje pod nazivom Kup Beograda.Medalje su vec izlivene ostaje jos poliranje i obrada. Motiv na medalji je pero koje rotira u jednoj kruznoj spirali.Celo resenje i rad su naseg kolege modelara i vajara Miloslava Pavelke. Nadam se da ce se i on takmiciti i ako ima dosta poslovnih obaveza.
|
|
|
Post by voja55 on Jun 22, 2011 12:37:55 GMT 1
Zbog bolje informisanosti svih takmicara koji ce doci na Belgrade indoor open prilazem pitanja koja mi je postavio Boza a u vezi samog takmicenja i informacija koje ne stoje u Biltenu a ipak su korisne za sve takmicare.Evo pitanja:
Prema Biltenu Belgrade indoor open se ne vidi, pa očekujem, kao potencijalni učesnik, informacije: - Da li se takmičenje odvija prema Sportskom praviliniku za SLM klase F1N i F1N 150 ili ne. - Ako je odgovor DA, kada je predviđeno vreme za identifikaciju modelara i kontrolu označavanja modela - tehnički pregled, sportske dozvole, ... - Da li ćete i kako proveravati modele i modelare pred start? - Da li ćemo imati po dva merioca vremena po takmičaru? - Da li ćete imari razglas - objavljivanje rezultata odmah nakon letova? - Da li ćemo imati "startne kartone - zapisane rezultate" ili samo elektronsku obradu i zapis? - Da li ćete primenjivati odredbe iz Sport.parv 3.4.1 i 3.4.2 ako to neko "iznudi"? - Ko je delegat ispred VSS?
odgovori na postavljena pitanja sigurno ce interesovati sve takmicare koji planiraju da se takmice na Bg. indoor open.Pa evo da krenemo od pocetka. 1.Takmicenje ce se odrzati po nasem usvojenom pravilniku za F1N i F1N-150.
2.Kontrola modela upis takmicara kao i provera gabarita modela odvijaca se u periodu od 9 do 10h znaci pre otvaranja.Sportske dozvole nisu obavezne znaci mogu da se takmice svi samo je uslov da svi imaju potpisane modele kao i propisane razmahe krila i to ce se proveravati i u toku takmicenja pre starta kao i kod vas u Pazovi zimus.Takmicenje nije upisano u FAI kalendar.
3.Sto se tice merioca vremena voleli bi da bude po dva merioca ali takse smo smanjili na minimum tako da sve zavisi od broja prijavljenih takmicara.Ovaj broj bi morao da bude preko 35 takmicara da bi obezbedili po dvoje sudija.Ukoliko vi imate dobrovoljce koji bi sudili uz ove nase a u broju manjem od 35 prijavlj.takmicara dobro su dosli.Mogu da im obecam klopu ali nista vise od toga.Nemamo za takmicenje ni jednog sponzora pa radimo po onoj narodnoj koliki nam je guber toliko se pruzamo.
4.Ova tacka koju si ti pomenuo odnosi se na broj sudija i normalno gledacemo da imaju iskustvo u sudjenju i da su seniori. 5.Imacemo startne liste pojedinacne i zbirne kao i el. obradu podataka.Za sada nemam razglas ali ako ga vi imate necemo odbiti jer je to mnogo povoljnije.Trazio sam od sajma ali nisu nam izasli u suret po toj molbi.Videcu sta imaju Free Fl.pa bi oprema bila zajednicka za dva dana 9 i 10. Delegata nismo predvideli ali ziri bi izabrali na licu mesta tri clana od recimo vodja ekipa ali pod uslovom da se ne takmice.
|
|
|
Post by voja55 on Jun 26, 2011 21:40:23 GMT 1
Ugovor sa sajmom je potpisan za sva takmicenja koja smo planirali u kalendaru i to: Beograd kup,Srbija kup,Drzavno F1N i F1N-150 kao i Drzavno sobarsko 16 i 17 jula.To je sve u julu. U avgustu 18 Dorcol kup i Evropsko F1D 2011.Sad samo da se naprave modeli i utrenira.
|
|
|
Post by voja55 on Jun 30, 2011 13:15:23 GMT 1
Molim sve takmicare koji zele da se takmice na BG.Indoor open takmicenju da se prijave. Za sada prijavljeni su sledeci klubovi : 1.Zapresic 4 tak, 2.Modelar 5 takm 3.F. Flyer 10takm sta je sa ostalima? prijavite se.
|
|
|
Post by martin on Jun 30, 2011 20:09:48 GMT 1
Vojo pobogu, pa imena našeg sastava od 7 takmièara si veæ dobio na Message pre nekoliko dana. Ne mogu ništa da obeæam, lako se taj spisak može i proširiti i skratiti ... zavisi od mnogo toga, ali neko iz Pazove æe svakako doæi.
Saznao sam juèe i da ti 100% sigurno dolaze èetiri deèaka AK Osijek - CTK Èeminac, spavaju u BGD i nastupaju na OBA takmièenja.
|
|
|
Post by voja55 on Jun 30, 2011 21:04:51 GMT 1
dobro znaci situacija je : 1.Zapresic 3takm 2.AK Karlovac 1 takm 2.Modelar 5 takm 3.Free Flyer 10 takm 4.N.pazova 7 takm 5.Ak Osijek 4 takm za sada ukupno 30 takm
|
|
|
Post by Boca on Jun 30, 2011 21:54:49 GMT 1
Iz Zapresica dolaze 5 takmicara.
|
|
|
Post by voja55 on Jun 30, 2011 22:03:38 GMT 1
Evo ja sam malopre pogledao mejl prijave i vidim da je jedan takmicar iz Karlovca pa sam popravio listu.Zbir je isti ali nije 5 takm.Mozda ce neko sutradan doci kod vas na Serbia open.
|
|
|
Post by martin on Jul 5, 2011 22:08:48 GMT 1
Vojo, svi gosti iz HR koji doðu na BELGRADE INDOOR æe da spavaju u Beogradu i sve ih treba raèunati da æe biti na oba takmièenja.
|
|
|
Post by Boca on Jul 5, 2011 22:58:38 GMT 1
Hala 1 je slobodna za treninge. Danas sam isao da probam buvce.
|
|