|
Post by doajen on Apr 20, 2017 12:34:33 GMT 1
Vidim da ste zaboravili iz Hruscovljenog vrermena vic: ..."Imate vi tovaris Nikolaj Nikolajevic i auto i dacu u Podmoskovlju i stan u Moskvi i svega svacega, Samo vi ne citate PRAVDU i ne gledate drzavnu televizioju!!!..."
E ja bogami sve to pratim; eto pre neki dan (kad je trebalo da imamo sastanak kluba, pa sam primio poruku da je odlozen?!) pazljivo sam se nagledao naseg Gen sekretara, njegovih divnih objasnjenja o vrhunskom sportu (paraglajdering), svetskim i ostalim uspesima...da to nije tamo neki ekstremni sport, vec da je pre godinu dve priznat zvanicno kao SPORT...
Izvinite, ja ovako mator, dokon pa pazljivo pratim sve, i pomalo Vas smaram. Sta da radim!
Sve Vas ljubi i srdacno pozdravlja; uz napomenu da pazljivo pratite rezultate nasih vrhunskih vazduhoplovnih sportova!
P.S. Izvinjavam se nasim, u toj TV emisiji, vrhunskim sportistkinjama i rekorderima u njihovom sportu, ako nesto od ovoga shvate kao uvredu!
I mi. modelari imamo nesto svetskih, evropskih i ostalih prvaka, krnju reprezentaciju /nema se pare!/, zlatnih orlica , al, ajd, ko vas ...
|
|
|
Post by Ivan Đeorgievski on Apr 26, 2017 8:56:37 GMT 1
Sada piše ovako.... 4. Зрењанин индор Опен 2017, F1N и F1N150 Зрењанин јесењи термин АК "Зрењанин"
|
|
|
Post by Laca on Apr 26, 2017 10:12:49 GMT 1
Baš precizno
|
|
|
Post by madmax on Apr 26, 2017 23:00:21 GMT 1
Eeee, pa ne pratite druge sportive izgleda ... Karate Federacija je na svom sajtu kao jedinom mestu za takva obaveštenja tek u prošlu sredu objavila tačan datum organizatora i mesto održavanja ni manje ni više nego Državnog Prvenstva za mlađe kategorije (do 2004) koje se održava ovog vikenda i traje dva dana od jutra do mraka pošto se radi o četvorocifrenom broju takmičara. Jel sme neko da zamisli koliki su to novci u igri Iz te perspektive i ne bih toliko napadao Tozu zbog odlaganja jednog malog besplatnog takmičenja, pa još u "jesenji termin" na koji smo svi već navikli Znam da je savez propisano obavešten pošto sam i ja dobio službenu informaciju klubovima o odlaganju više se ne sećam ni kog tačno dana. E sad zašto AK Zrenjanin tj. Toza nije stavio sve to na vaš privatni forum, to vi najbolje znate 'ajd živeli
|
|
|
Post by Ivan Đeorgievski on Apr 27, 2017 6:15:54 GMT 1
Govorim u svoje ime. Taman posla da napadam Tozu i to ja koji sam se takoreći juče uključio u ovu kategoriju i posle jedno 15 godina vratio takmičenjima.
Ja sam samo želeo da znam datum pošto je meni zbog posla živa komplikacija da "trevim" slobodan dan baš kad mi treba.
Jesen jesen šta da se radi idemo dalje 😉
|
|
|
Post by Laca on Apr 27, 2017 8:27:03 GMT 1
Nije obavezno da se na našem forumu objavljuju raspisi, rezultati ili obaveštenja o takmičenjima. Ipak je ovo neobavezan forum, ko hoće da se uključi, može a ko neće, ne mora. Neobično je što to piše na zvaničnom sajtu i kalendaru VSS-a. Znamo mi da Toza ima problema da dobije halu i tako je bilo i ranije. Nije do njega. Ali običaj je da se navede neki datum, pa kad on ne može da se ispuni stavi se novi i tako sve dok se takmičenje ne održi (dobije termin). Ljudi se blagovremeno obaveste. To nije ništa teško, baš zbog ljudi koji planiraju odlazak na "Zrenjanin indoor open". Što se tiče porodice Gostojić, njima svaka čast što nam omogućavaju da učestvujemo na jednom lepom takmičenju. P.S. Bez obzira na sve, na FF-Forumu je najbrži način da se takmičari obaveste. Da se to ispravi na sajtu VSS treba čitava procedura i to može da potraje, ako je vikend ili moderator sajta bude odsutan.
|
|
|
Post by Boca on Nov 24, 2017 19:03:38 GMT 1
ZRENJANIN INDOOR OPEN 2017
Organizator : AK „ZRENJANIN“
R A S P I S:
ZA ORGANIZACIJU TAKMICENJA U KATEGORIJAMA F1N I F1N-150
DATUM ODRZAVANJA TAKMICENJA: (nedelja) 03. 12. 2017. GODINE
VREME ODRZAVANJA TAKMICENJA: OD 08:00 – 17:00 CASOVA, POČETAK 10:00
MESTO ODRZAVANJA: KRISTALNA SPORTSKA HALA-ZRENJANIN, KARAÐORÐEV TRG b.b.
VISINA HALE DO PRVE PREPREKE: 14 METARA
UZRASTNE KATEGORIJE: MLAÐI JUNIORI, JUNIORI I SENIORI
„FAMILY TROFEJ“, ekipno, kategorija F1N-150: Ekipu cine tri takmicara (minimum 2 takmicara) iz iste familije.
Uslov: Moraju da imaju isto prezime
OBAVEZNA PROMENA OBUCE ZA IZLAZAK NA TEREN HALE!
TAKMICENJE CE SE ODVIJATI PREMA PRAVILNIKU ZA KATEGORIJU F1N i F1N-150 (prema pravilniku VSS)
TAKMIČARSKA TAKSA : 500 din po takmičaru, ne po kategoriji.
Za AK „ZRENJAIN Gostojic Svetozar
Molimo sve zainteresovane klubove i takmicare da se prijave na vreme, na Tozin E-mail: fercom@beotel.net ili na tel. 064/140-3878
|
|
|
Post by Ivan Đeorgievski on Dec 1, 2017 17:15:34 GMT 1
ZRENJANIN INDOOR OPEN 2017Organizator : AK „ZRENJANIN“ R A S P I S: ZA ORGANIZACIJU TAKMICENJA U KATEGORIJAMA F1N I F1N-150 DATUM ODRZAVANJA TAKMICENJA: (nedelja) 03. 12. 2017. GODINE VREME ODRZAVANJA TAKMICENJA: OD 08:00 – 17:00 CASOVA, POČETAK 10:00 MESTO ODRZAVANJA: KRISTALNA SPORTSKA HALA-ZRENJANIN, KARAÐORÐEV TRG b.b. VISINA HALE DO PRVE PREPREKE: 14 METARA UZRASTNE KATEGORIJE: MLAÐI JUNIORI, JUNIORI I SENIORI „FAMILY TROFEJ“, ekipno, kategorija F1N-150: Ekipu cine tri takmicara (minimum 2 takmicara) iz iste familije. Uslov: Moraju da imaju isto prezime OBAVEZNA PROMENA OBUCE ZA IZLAZAK NA TEREN HALE! TAKMICENJE CE SE ODVIJATI PREMA PRAVILNIKU ZA KATEGORIJU F1N i F1N-150 (prema pravilniku VSS) TAKMIČARSKA TAKSA : 500 din po takmičaru, ne po kategoriji. Za AK „ZRENJAIN Gostojic Svetozar Molimo sve zainteresovane klubove i takmicare da se prijave na vreme, na Tozin E-mail: fercom@beotel.net ili na tel. 064/140-3878 Zna li se satnica? Odnosno kada lete male ptice a kada velike?
|
|
|
Post by Boca on Dec 1, 2017 19:19:02 GMT 1
Ne zna se, to zna organizator. Obično idu prvo F1N-150 , ali prošle godine je bilo obrnuto.
|
|
|
Post by Ivan Đeorgievski on Dec 1, 2017 19:43:01 GMT 1
Ne zna se, to zna organizator. Obično idu prvo F1N-150 , ali prošle godine je bilo obrnuto. Bilo bi baš zgodno znati... Meni paše prvo velike ptice ali videćemo...
|
|
|
Post by Ivan Đeorgievski on Dec 3, 2017 18:45:37 GMT 1
Samo ću reći SVAKA ČAST ORGANIZATORIMA! Jako lepa i prijatna atmosfera a hala je VRHUNSKA!
Bilo mi je zadovoljstvo da učestvujem! Hvala i čestitam svima!
|
|
|
Post by Ivan Đeorgievski on Dec 4, 2017 20:44:01 GMT 1
|
|
gigo15
Junior Member
|
Post by gigo15 on Dec 5, 2017 17:15:37 GMT 1
Proučavao sam malo jučer rezultate sa svih indoora u Zrenjaninu održanih dosad. Uočio sam da sam ove godine oborio i trenutno držim rekord dvorane u Zrenjaninu (45.00 s) u kategoriji F1N 150! Veliko hvala organizatoru i Grubićima na vrhunskoj organizaciji i gostopimstvu! Vidimo se u Čemincu! Igor Nišević
|
|
|
Post by voja55 on Dec 6, 2017 14:39:14 GMT 1
Svaka čast Igore na rekordu.Čestitam. S kojim modelom si se takmičio i kolika je bila masa tog modela?
|
|
gigo15
Junior Member
|
Post by gigo15 on Dec 7, 2017 16:08:23 GMT 1
Hvala! Letio sam s jednostavnom konstrukcijom modela s kojom sam letio prije par godina, a s takvom konstrukcijom sam radio modele za sajam samo nisam postigao dovoljnu visinu. Model za Zrenjanin je bio težak 1 gram.
|
|