|
Post by Laca on Aug 18, 2013 10:39:00 GMT 1
Da sam ja kojim slucajem bio treci u ekipi, realno sam mogao da napravim 50tak minuta iz dva leta. Tako bi u ekipnom plasmanu osvojili sedmo mesto. Bez rada nema rezultata. U poslednje dve godine, a sada i tri godine, nije odrzano DP u sobnjacima. Sve je zamrlo, nema takmicenja i nema konkurencije. Mislim da je situacija krajnje alarmantna. Steta bi bilo da zamre ovako lepa kategorija, pogotovo sto imamo najbolju halu na svetu. Sta bi neko dao da ima halu 1 Beogradskog sajma. Mislim da modelarska komisija mora da stavi prst na celo. Da se izabere selektor koji ce da objedinjuje, razvija i podstrekuje sobnjake. Niko nema komunikaciju sa Midicem, niti on pokusava da kontaktira potencijalne kandidate. Covek je potpuno nezainteresovan, vise puta je davao ostavku na mesto selektora i vi ga ponovo birate. Mucite coveka bespotrebno. Mislim da je Boban Milic pravi covek za selektora i da bi on mogao sve da pokrene.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 18, 2013 23:13:28 GMT 1
Kada smo u Novembru 2012 birali selektore za ovu godinu Toza je zahtevao da se i selektor F1D formalno proglasi iako sem Midića nikoga nije ni bilo. Boban je bio u nemilosti iz već poznatih razloga i tu se lista ozbiljnih kandidata završava.
Ono što bih ja želeo da imamo je čoveka koji je spreman da osmisli program i uradi ono što rade Litvanci ili recimo Ukrajinci. Boban je jedini pravi jer to je pre svega njegova ideja i svi znamo da je neprevaziđeni "zanatlija" na ovim prostorima i isto tako odličan pedagog. Kad bude imao dovoljno vremena i prostora za takvu avanturu, prvi ću ga podržati u tome pre svega kao pojedinac i kao klub.
E sad, pošto Boban niti poklanja svoje modele niti to neko od njega očekuje, nama u Pazovi je recimo problem materijal koji je izuzetno redak i skup, a da mi deca prave sobare od "bukovine" i kesa za zamrzivač samo da nekome popune začelje liste ne pada mi na pamet.
Što se tiče Državnog, možemo i mi (Pazova) ako već niko drugi neće pod uslovom da nađemo dovoljno jak razlog za tu veoma nezahvalnu akciju, koji ja lično za sada ne vidim.
|
|
|
Post by Laca on Aug 21, 2013 18:45:29 GMT 1
|
|