|
Post by laki on Nov 9, 2011 20:22:58 GMT 1
Toliko puta puta si nas zadivio prelepim modelima , da se ovako nesto lepo od tebe prosto ocekuje. Moram da kazem da su trofeji koje si uradio za takmicenje u Sopotu , za mene bili olicenje modelarskog trofeja . Molio bih nekoga ko ima neku lepu i preglednu fotku tih trofeja da je prikaze kao kontinuitet Boanovih kreacija.
|
|
|
Post by Laca on Nov 10, 2011 9:42:05 GMT 1
Do danas je zvanicno prijavljeno 45 takmicara a ocekujemo prijave Trstenicana, cim se odljute.
|
|
|
Post by bobanmodelar on Nov 10, 2011 9:55:49 GMT 1
Mali podsetnik za takmicare koji dolaze u Kragujevac na takmicenje.
-Za one koji dolaza autoputem,iskljucuju se kod Batocine za Kragujevac.Ispred Kragujevca su dva kruzna toka,prvi je sa velikim krstom,a drugi ispred Metroa.Kroz oba vi vozite pravo,i posle 300m od Metroa je prvi semafor kod sportske hale Jezero.Tu skrenete desno,i vozite sve pravo,i na tom pravcu od nekih 800 m imate 7(sedam)semafora.Kad prodjete kroz 7.semafor i dalje vozite pravo nekih 300 metara i sa leve strane su vam stambene zgrade.Odmah iza zadnje zgrade,skrenete LEVO,to je ulica Elizabete Rouz,koja vas posle 200 metara dovodi tacno do hale.
-Za one koji se odluce da se sa autoputa odvoje preko Mladenovca i Topole (krace je nekih 40 km) prvi semafor ih ceka kod Bogoslovije.Vozite sve pravo i na 3. trecem semaforu,(racunajuci i onaj kod Bogoslovoje)skrenete DESNO.Posle 300 metara odmah LEVO, i usli ste u ulicu Elizabete Rouz koja vas tacno vodi na halu.
Za modelare iz Kosovske Mitrovice,posle 2.drugog semafora na uzbrdici pratite TRANZIT(ne ulazite desno u grad) i taj put vas vodi do Velikog parka i stare uciteljske skole. Ispred uciteljske skole skrenete LEVO,i taj put od nekih 300 m. pored masinskog fakulteta pravo vas u halu.
Svima zelim srecan put,i vidimo se!
Da vas samo podsetim da za ulaz u halu su potrebne patike
Boban
|
|
|
Post by martin on Nov 10, 2011 11:23:24 GMT 1
Bobane, ma samo daj tacnu adresu, da ukucam u moju GPS "dadilju" ;D
|
|
|
Post by martin on Nov 10, 2011 11:26:50 GMT 1
Do danas je zvanicno prijavljeno 45 takmicara a ocekujemo prijave Trstenicana, cim se odljute. Lazare, ostavi ljude na miru i spremaj dobre modele, trebace ti protiv mojih klinaca.
|
|
|
Post by Boca on Nov 10, 2011 12:24:05 GMT 1
|
|
|
Post by Laca on Nov 10, 2011 13:07:46 GMT 1
Ostavicu ih ja na miru, ali njih nema nigde, sem sto se povremeno javljaju na forumu. Prolazi im najlepse takmicarsko doba. Omatorece, kao ti Martine, a nece se takmiciti. ;D
|
|
|
Post by zzechner on Nov 10, 2011 13:20:29 GMT 1
Mali podsetnik za takmicare koji dolaze u Kragujevac na takmicenje. -Za one koji dolaza autoputem,iskljucuju se kod Batocine za Kragujevac.Ispred Kragujevca su dva kruzna toka,prvi je sa velikim krstom,a drugi ispred Metroa.Kroz oba vi vozite pravo,i posle 300m od Metroa je prvi semafor kod sportske hale Jezero. -Za one koji se odluce da se sa autoputa odvoje preko Mladenovca i Topole (krace je nekih 40 km) prvi semafor ih ceka kod Bogoslovije.Vozite sve pravo i na 3. trecem semaforu,(racunajuci i onaj kod Bogoslovoje)skrenete DESNO. - Za modelare iz Kosovske Mitrovice,posle 2.drugog semafora na uzbrdici pratite TRANZIT Svima zelim srecan put,i vidimo se! Boban Nece se Boban uvrijediti sto dodajem ovaj slikovni prikaz: - plavo je trasa od autoputa (Batoèine), - crveno je trasa od Topole, - žuto je trasa od Kraljeva i Èaèka. Ukoliko vam je slika "sitna", ukucajte na Google Earth "Kragujevac", pa cete sve moci zumirati i detaljnije zapaziti. (Tako i Martin moze skinuti GPS koordinate zute "pribadace".)
|
|
|
Post by Bozo on Nov 10, 2011 14:49:06 GMT 1
Laco, ostavi ljude na miru, zvace Martin decu. ;D ... samo da se Martin vrati iz Makedonije i eto njega i "njegove" dece ... ... ja cu u subotu u Požegu, pa u nedelju u Kragujevac ... ... bicemo svi na okupu!
|
|
|
Post by Laca on Nov 10, 2011 19:04:27 GMT 1
Doslo je do male korekcije kod Zemunaca, 4 seniora i 2 juniora pa je ukupno za Kragujevac Indoor Open prijavljeno 46 takmicara. ;D 23 seniora i 23 juniora a u obe kategorije 88 takmicara.
|
|
|
Post by martin on Nov 10, 2011 23:04:18 GMT 1
Evo vratio sam se ... pa da polako pakujem i zakrpim to što je stradalo u Zaprešiću, a i da vidim kakvo mi je brojno stanje u klubu. A vi se samo zezajte ... biće vama " Buši!" ako ne ovog vikenda onda naredne godine sigurno. Svaka čast Bobanu na fantastičnom ručnom radu, ali čestitke i priznanje od gotovo svih prisutnih F1N instruktora iz zemlje u kojoj deca lete bolje nego naši Državni Prvaci vredi više od bilo kog trofeja u vitrini ili na zidu.
|
|
|
Post by bobanmodelar on Nov 11, 2011 7:10:24 GMT 1
Zoki,odlicno,pa ako neko sa strane zna dobro Kragujevac to si ti. Mada mi jos nisi platio SVALERSKU taksu!!!
Samo mala primedba:Kad se CRVENA linija ukrsti sa PLAVOM,pratite plavu trasu jer je lakse,i ja sam tako napisao u mom NAVIGATORU.
Hala se inace nalazi u Velikom parku, a uluca koja vodi do nje je ELIZABETE ROUZ(gospodjica Elizabet je bila medicinska sestra koja je u I svetskom ratu lecila ranjenike i sa njima prosla golgotu Soluna i sama od tih muka umrla i sahranjena na Varoskom groblju u Kragujevcu)
|
|
|
Post by zzechner on Nov 11, 2011 9:00:42 GMT 1
Zoki,odlicno,pa ako neko sa strane zna dobro Kragujevac to si ti. Mada mi jos nisi platio SVALERSKU taksu!!! Sto ces - stara skola navikla na studiranje po bibliotekama Ovi danasnji djaci svasta mogu vidjeti na internetu, osim ZIVOTA... Dug za taksu pamtim...i trebam pozuriti dok mi jos kamate nisu nadrasle glavnicu (a to bi se moglo desiti ako u medjuvremenu postanemo baka i deda ;D ) Jos se trebam primiti ucenja smirglanja, pa da se i ja za koju godinu zaozbiljno kandidiram za neki od tvojih trofeja...to nema u radnjama... gospodjica Elizabet je bila medicinska sestra koja je u I svetskom ratu lecila ranjenike i sa njima prosla golgotu Soluna i sama od tih muka umrla i sahranjena na Varoskom groblju u Kragujevcu Hvala i za ovakve fine detalje iz opce kulture, domaci su uvijek neprikosnoveni !
|
|
|
Post by Laca on Nov 11, 2011 9:10:00 GMT 1
Kad smo vec kod dece Martine, pazite da vas devojcica sve ne odere. Vanja u Kragujevcu leti "Kratez" od 5 grama i "Kratez+" od 6 grama. P.S. Poznato je da je Vanja sa tezim "Kratezom" od 6 grama u Pazovi letela 35 sekundi ali posle zavrsenog takmicenja (Mica Tica merio).
|
|
|
Post by martin on Nov 11, 2011 10:42:35 GMT 1
Bez kontrole potpisa na modelima mi se ne takmičimo.
|
|