|
Post by Boca on Nov 13, 2016 1:29:40 GMT 1
27. Novembra (Nedelja) Toza pravi revijalno F1N takmičenje u Zrenjaninu, uz poznato ekipno nadmetanje porodičnih ekipa u F1N-150.
|
|
|
Post by Boca on Nov 14, 2016 12:43:53 GMT 1
ZRENJANIN INDOOR OPEN 2016Organizator : AK „ZRENJANIN“ R A S P I S: ZA ORGANIZACIJU TAKMICENJA U KATEGORIJAMA F1N I F1N-150 DATUM ODRZAVANJA TAKMICENJA: (nedelja) 27. 11. 2016. GODINE VREME ODRZAVANJA TAKMICENJA: OD 08:00 – 17:00 CASOVA, POČETAK 10:00 MESTO ODRZAVANJA: KRISTALNA SPORTSKA HALA-ZRENJANIN, KARAÐORÐEV TRG b.b. VISINA HALE DO PRVE PREPREKE: 14 METARA UZRASTNE KATEGORIJE: MLAÐI JUNIORI, JUNIORI I SENIORI „FAMILY TROFEJ“, ekipno, kategorija F1N-150: Ekipu cine tri takmicara (minimum 2 takmicara) iz iste familije. Uslov: Moraju da imaju isto prezime OBAVEZNA PROMENA OBUCE ZA IZLAZAK NA TEREN HALE! TAKMICENJE CE SE ODVIJATI PREMA PRAVILNIKU ZA KATEGORIJU F1N i F1N-150 (prema pravilniku VSS) TAKMIČARSKA TAKSA : NEMA Za AK „ZRENJAIN Gostojic Svetozar Molimo sve zainteresovane klubove i takmicare da se prijave na vreme, na Tozin E-mail: fercom@beotel.net ili na tel. 064/140-3878
|
|
|
Post by Boca on Nov 27, 2016 22:31:39 GMT 1
Pre nego što izađu rezultati video sa Zrenjanin indoor open 2016.
|
|
|
Post by Boca on Nov 30, 2016 8:26:31 GMT 1
Pošto nema rezultata, moram da čestitam Nikoli na ubedljivoj pobedi sa novom koncepcijom klizača koji je počeo da se koristi kod nas. Model Mikhaila Yashinskog je trenutno pored Dlakinog modela jedan od najbolih F1N modela koji će ubuduće odlučivati na takmičenjima. Čestitam i Tozi na pobedi, ali F1N-150 je samo revijalna kategorija, pa je prirodno da je Nikoli data prednost. Zahvaljujem porodici Gostojić i Grubić na odličnoj organizaciji.
|
|
|
Post by madmax on Dec 6, 2016 18:54:19 GMT 1
|
|
|
Post by Ivan Đeorgievski on Apr 5, 2017 16:51:46 GMT 1
Zna li se datum za Zrenjanin indoor open 2017.
|
|
|
Post by Boca on Apr 6, 2017 11:25:03 GMT 1
Toza reče zadnja nedelja u Aprilu, 30. april. Ali to je nezvanično. Morao bi to da potvrdi.
|
|
|
Post by madmax on Apr 9, 2017 10:40:39 GMT 1
Ivane, po svemu sudeći Gostojići će ove indoor igrarije odložiti za kasnu jesen.
|
|
|
Post by Ivan Đeorgievski on Apr 9, 2017 15:23:56 GMT 1
Ivane, po svemu sudeći Gostojići će ove indoor igrarije odložiti za kasnu jesen. Bedak a ja upravo završio još jedan model DK.40 i ponovo sa repnim površinama sa starog (donor) modela.....
|
|
|
Post by Boca on Apr 10, 2017 2:59:41 GMT 1
Ako ne bude Zrenjanina sledece takmicenje je na sajmu prva nedelja jula, a to su dva takmiicenja, za modele kategorije 1 I modele kategorije 3.
|
|
|
Post by madmax on Apr 13, 2017 15:29:09 GMT 1
Bedak a ja upravo završio još jedan model DK.40 i ponovo sa repnim površinama sa starog (donor) modela..... Pa ti onda okreni na livadu ... eto napravi detetu "Cirusa". On neka izvlači, a ti vraćaj nazad ... dobro je to za kondiciju Ako sam dobro prebrojao, u kalendaru su pet F1H takmičenja i juniorsko državno. Prvo ti je već vikend posle Vaskrsa i to baš u Zrenjaninu i to besplatno, pa onda imaš Eurochalenge na "SREM KUP"-u kod mene, pa opet međunarodno Eurochalenge "Bačka Kup" u Somboru + juniorsko državno, pa opet besplatni "Trofej Srema" kod mene (paralelno sa raketnim kupom za decu) i na kraju "Memorijal Šekularac" u Trsteniku ...
|
|
|
Post by Ivan Đeorgievski on Apr 13, 2017 21:18:59 GMT 1
Bedak a ja upravo završio još jedan model DK.40 i ponovo sa repnim površinama sa starog (donor) modela..... Pa ti onda okreni na livadu ... eto napravi detetu "Cirusa". On neka izvlači, a ti vraćaj nazad ... dobro je to za kondiciju Ako sam dobro prebrojao, u kalendaru su pet F1H takmičenja i juniorsko državno. Prvo ti je već vikend posle Vaskrsa i to baš u Zrenjaninu i to besplatno, pa onda imaš Eurochalenge na "SREM KUP"-u kod mene, pa opet međunarodno Eurochalenge "Bačka Kup" u Somboru + juniorsko državno, pa opet besplatni "Trofej Srema" kod mene (paralelno sa raketnim kupom za decu) i na kraju "Memorijal Šekularac" u Trsteniku ... Nije loša ideja ali mislim da je još zelen za to a i treba nam dosta vremena da bi ušli u priču a ja kuburim s istim.... Ali da si mi dao ideju jesi. Naravno pravili bi ozbiljniji model a ciruse sam pravio potpuno sam još kao klinac a sećam se da sam na jednom imao i "auto pilota" kog je osmislio Laza a bio je aero dinamičko mehanički sistem automatskog upravljanja sa horizontalcem...
|
|
|
Post by Boca on Apr 19, 2017 14:06:26 GMT 1
Nažalost "Cirus" je najveći promašaj CVM-a koje je mnoge oterao od modelarstva. Da bi se to čudo nateralo da leti ili podigne na sajlu trebalo je napraviti mnogo izmena na modelu. Ovako su ti modeli padali i lomili se i demoralisali mlade. Već sam pisao o tome i ne bih da se ponavljam. Za razvoj F1H kod nas bi trebalo osmisliti jedan ozbiljan komplet koji traži timski rad iskusnih modelara. Al to nije tema o kojoj govorimo. Trebalo bi da se Toza oglasi i kaže kada će biti "Zrenjanjin indoor open" da ljudi mogu da planiraju svoje slobodno vreme.
|
|
|
Post by Ivan Đeorgievski on Apr 19, 2017 14:31:58 GMT 1
Svakako bi bilo lepo da se zna ako ništa drugo onda bar okvirni datum takmičenja.
|
|
|
Post by Laca on Apr 19, 2017 17:46:13 GMT 1
Na sajtu VSS u odeljku Takmičenja (Kalendar takmičenja) 2017. piše MART 2017. Danas je 19. april 2017. Krajnje je vreme da se zna nešto o tome i dobijemo zvanično saopštenje AK Zrenjanin.
|
|