|
Post by Boca on Nov 18, 2015 12:19:52 GMT 1
Toza me zamolio da postavim raspis ZRENJANIN INDOOR OPEN 2015Organizator : AK „ZRENJANIN“ R A S P I S: ZA ORGANIZACIJU TAKMICENJA U KATEGORIJAMA F1N I F1N-150 DATUM ODRZAVANJA TAKMICENJA: (nedelja) 06. 12. 2015. GODINE VREME ODRZAVANJA TAKMICENJA: OD 08:00 – 17:00 CASOVA, POCETAK U 10:00 CASOVA MESTO ODRZAVANJA: KRISTALNA SPORTSKA HALA-ZRENJANIN, KARAÐORÐEV TRG VISINA HALE DO PRVE PREPREKE: 14 METARA UZRASTNE KATEGORIJE: MLAÐI JUNIORI, JUNIORI I SENIORI „FAMILY TROFEJ“, ekipno, kategorija F1N-150: Ekipu cine tri takmicara (minimum 2 takmicara) iz iste familije. Uslov: Moraju da imaju isto prezime OBAVEZNA PROMENA OBUCE ZA IZLAZAK NA TEREN HALE! TAKMICENJE CE SE ODVIJATI PREMA PRAVILNIKU ZA KATEGORIJU F1N i F1N-150 (prema pravilniku VSS) TAKMIČARSKA TAKSA : 300 dinara (3 Eura) seniori i juniori Za AK „ZRENJAIN Gostojic Svetozar Molimom sve zainteresovane klubove i takmicare da se prijave na vreme, na Tozin E-mail: fercom@beotel.net ili na tel. 064/140-3878 Read more: boca55.proboards.com/thread/2049/zrenjanin-indoor-open-2014#ixzz3rqCdDNRU
|
|
|
Post by damjan on Nov 22, 2015 16:30:44 GMT 1
„FAMILY TROFEJ“, ekipno, kategorija F1N-150: Ekipu cine tri takmicara (minimum 2 takmicara) iz iste familije. Uslov: Moraju da imaju isto prezimeJel Vojvodinci ne priznaju vanbraćne zajednice ??
|
|
|
Post by Laca on Nov 23, 2015 12:53:08 GMT 1
Ovo ovde je Balkan ! Ako ikada uđemo u Evropu, možda i priznamo vanbračnu zajednicu. Mada, sve manje verujemo da će se to ikada desiti.
|
|
|
Post by batocanin on Nov 23, 2015 17:38:57 GMT 1
Ovo ovde je Balkan ! Ako ikada uđemo u Evropu, možda i priznamo vanbračnu zajednicu. Mada, sve manje verujemo da će se to ikada desiti. Za gejeve bolje i da ne pitaju Zašto u Srbiji gej svadba traje dva puta duže? Pa mora muzika dva puta da svira "Danas majko ženiš svoga sina". ))))
|
|
|
Post by steva on Nov 23, 2015 17:48:05 GMT 1
Covek uopste nije mislio na "gejeve".
Vanbracna zajednica je zajednica koja ima ista prava kao i bracna zajednica sa razlikom sto bracni drugovi nisu potpisali kod maticara da sklapaju brak.
i svako nosi svoje prezime.
Ali posto se ovo zove "Femili trofej" Femili name treba da je isto.
|
|
|
Post by doajen on Nov 23, 2015 18:48:19 GMT 1
J..ga ja uvek u gabuli!
Ja se prezivam Sreckovic, moja (zakonski sklopljen brak!)supruga je zadrzala svoje devojacko prezime, Zitnjak, jedan deo unuka nosi prezime Krnjaski (iz zakonskog braka!), drugi su Bamburaci,opet iz zakonskog braka, treci Marjanovici,takodje iz zakonskog braka, da ne nabrajam zetove i snaje (troje dece, sedam unucadi!) ima tu i Sreckovica, al im se j.be za modelalarstvo; dugo bi trajalo pisanije...porodicno drvo Sekvoja!!!
A, da niko GEJ (zamislite!).
Postovani organizatoru, molim za savet ; kako da se mi uparimo i ispadnemo ono "FAMILLY"??!! Dva svedoka, vencanice, krstenice (dokumenti ne stariji od sest meseci, molim, poznato nam je to) , sta i kako?
Ljubim Vas, mili moji, iskreno Vas Srele ;ajde, moze valjda i ono Doajen /samo, molim da i taj pseudonim ne moram da dokazujem/!
|
|
|
Post by doajen on Nov 23, 2015 19:12:12 GMT 1
Zamoljen sam, od samo meni poznatog, ali pouzdanog izvora (koji nije registrovan na ovom forumu) da prenesem poruku sledece sadrzine koju zaboravih! Odnosi se na postavljen (Boca) raspis za takmicenje.
Boco , odnosi se na to da si izostavio broj ziro racuna za uplatu takmicarske takse!
Pitanje je; jeli mozda i ovom prilikom na snazi ustaljena varijanta, lovu na ruke?
U ime clana AK "Beograd" (doduse pocasnog)
|
|
|
Post by Boca on Nov 23, 2015 21:03:18 GMT 1
Ovde nije plaćanje žiralno, nego solarno - lovu na sunce.
|
|
|
Post by batocanin on Nov 24, 2015 2:17:10 GMT 1
Covek uopste nije mislio na "gejeve". Vanbracna zajednica je zajednica koja ima ista prava kao i bracna zajednica sa razlikom sto bracni drugovi nisu potpisali kod maticara da sklapaju brak. i svako nosi svoje prezime. Ali posto se ovo zove "Femili trofej" Femili name treba da je isto. Šalim se, naravno. I moja žena i ja imamo različita prezimena, uzgred
|
|
|
Post by Boca on Nov 24, 2015 9:11:50 GMT 1
Nešo, pokaži venčani list.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 25, 2015 8:55:47 GMT 1
Tozin "Porodični Kup" je jedna jako lepa ideja koju podržavam od samog početka. Zato se uvek odazvam na "Zrenjanin Indoor" i uvek pomognem oko takmičenja i stvarno ne vidim nikakav razuman razlog za ovu sprdačinu.
|
|
|
Post by Laca on Nov 25, 2015 16:13:21 GMT 1
Mora se razlikovati šala i sprdačina. Ni jednog momenta ovo nema veze sa Tozinim takmičenjem, već smo se malo našalili sa odnosom društva prema bračnoj i vanbračnoj zajednici. Mislim da je to bila Damjanova ideja, kada je napisao ovaj post. Teoretski se u društvu vanbračna zajednica priznaje a u praksi je većina tih prava nemoguće primeniti. Forum ima ozbiljnih ali i šaljivih tema a na članovima je da to prepoznaju ili ne.
|
|
|
Post by damjan on Nov 26, 2015 13:30:35 GMT 1
Šta to znaći, sprdačina...?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 26, 2015 14:02:42 GMT 1
Ismevanje.
Ti jesi počeo šalom, nemam ništa protiv, ali po meni to se dalje pretvorilo u nešto sasvim drugo i samo sam rekao "ne vidim razuman razlog" da se to radi i ništa više sem toga.
Nit mi je ko kriv, niti koga napadam, OK?
|
|
|
Post by Boca on Nov 26, 2015 14:10:07 GMT 1
Nebitan, opusti se malo.
|
|