Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 15, 2013 21:23:20 GMT 1
Ko je dao sliku za Bilc, majke ti ? Mora da je nasa "pametna" administracija iz VSS-a. Poslednje dve rečenice u vesti su prepisali iz mojih opisa kategorija koje sam im dao prošle godine kada sam na SP F1D shvatio koliko ništa ne znaju o našem sportu - ali zato o paraglajdingu ili drugim letačkim sportovima ... mislim, ako te neko ne poznaje, onda te neće ni shvatati ozbiljno. E sad što je to moje povremeno pisakaranje vesti za i na sajtu VSS i serviranje informacija "na srpskom" za neke samo manifestacija "podaništva" to je neka sasvim druga priča.
|
|
|
Post by Laca on Aug 15, 2013 21:50:35 GMT 1
Boban mi je dao pogresnu informaciju, nije oboren Lutzov svetski rekord od 39:10 ali je Treger bio veoma blizu. Leteo je 39:00 Bilo bi dobro da se na sajtu VSS objavljuju dnevni rezultati.
|
|
|
Post by Laca on Aug 16, 2013 10:26:56 GMT 1
Aman ljudi, hoce li biti "on line" rezultata u 21. veku kompjutera i mobilne telefonije ? Ja sam to uradio pre 7 godina i do danas niko to da uradi u Srbiji. U pitanju su velika takmicenja EP i SP i nista od rezultata uzivo. Kao da zivimo u mraku. P.S. Ljudi mi preko Face-a salju poruke i mole za vise informacija. Diego German Bovari: please send more info!! thanks.. Joshua Finn: What was the exact flight time for Treger's flight?link
|
|
|
Post by Boca on Aug 16, 2013 12:42:50 GMT 1
Rezultati posle prvog dana (Results after first day)
|
|
|
Post by Boca on Aug 16, 2013 13:10:19 GMT 1
Juniors
|
|
|
Post by Laca on Aug 16, 2013 13:43:26 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 16, 2013 18:06:05 GMT 1
Svratio sam danas sa decom onako "turistički", a i da se raspitam kod Peđe i Žike kakvi su ovi "moji" merioci.
U trećem turnusu Lutz je ponovo "poljubio" zid hale, a Ivan izbio na prvo mesto.
Rumunski juniori staju na noge, mali "Đole" Katana je konačno izveo jedan normalan let i nadaju se da će stići konkurenciju. Kao i prošle godine fenomenalna i vrlo ljubazna ekipa za razliku od seniora.
Naši Slobodani odlično sarađuju i polako se penju na tabeli, ali bez trećeg člana ekipno nemaju nikakve šanse. Izgleda da je selektor zadao previsoku normu, ali po tom pitanju njegova je ipak bila poslednja.
|
|
|
Post by Laca on Aug 16, 2013 18:17:08 GMT 1
Samo su se Boban i Midic pojavili na izbornom.
Ja sam otkazao zbog obaveza.
Ne mogu dva puta u jednom mesecu da odsustvujem sa posla.
Opredelio sam se za SP u Slovackoj.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 16, 2013 18:27:32 GMT 1
Aurel Popa standardno galami i vređa, rekle su mi devojke sa štopericama da im je pretio da je opasniji od Arkana Da se meni neko tako obrati meriocima na SREM KUP-u samo bih ga "izmarširao" do izlaza sa livade, ali ne znam možda u svetu sobara vladaju neke druge norme tolerancije na ovakve primere "kulturnog ponašanja" i "lepog vaspitanja"
|
|
|
Post by Laca on Aug 16, 2013 21:27:45 GMT 1
Rezultati nakon 2. dana Trenutno je Treger prvi a Lutz nema srece. Nikako da napravi dobar let.
|
|
|
Post by Laca on Aug 16, 2013 21:30:01 GMT 1
Rezultati nakon 2. dana Trenutno je Treger prvi, Zoltan drugi a Hebb treci. Lutz nema srece. Nikako da napravi dobar let. P.S. Pedji je malo zadrhtala ruka, pa je jedino ova slika upotrebljiva.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 16, 2013 22:10:32 GMT 1
Na sajtu VSS su "full" rezultati malo nezgrapno prekopirani iz excell tabela u Word ali sve se detaljno vidi.
Ivan sa 39 + 38 i Zoltan sa 37 + 38 ubedljivo iznad ostalih koje predvodi Britanac Hebb 67:11. Midić 11-ti sa 63:16, Boban 16-ti sa 60:01, Lutz konačno jedan preko 30 ali i dalje na začelju tabele.
Ekipno, porodica Kaplan minut ispred Britanaca koji su opet minut ispred Rumuna, Mađari četvrti sa zaostatkom od skoro 3 minuta ali ako Andraš sutra odleti još jedan normalan let to će se drastično promeniti.
Što se dece tiče, letom od preko 30 Denis (UKR) je izbio na prvo mesto, takođe i Ukrajna ekipno, ali Rumuni koji polako dolaze na svoje kasne svega 3 sekunde i sa ubedljivih 12 minuta ispred Francuza koji beže Litvancima čitav minut ali pre svega zahvaljujući tome što se Tomas još nije "uštimovao" tako da će i u ovoj maloj konkurenciji biti zanimljivih obrta sutra.
|
|
|
Post by Laca on Aug 16, 2013 22:51:19 GMT 1
|
|
|
Post by Boca on Aug 17, 2013 8:40:49 GMT 1
Nekoliko slika Lutz Bobanova cuvena kutija od daski za meso. Pred cetvrti start Wobekings Namotavanje Tregers hub 1 Tregers hub 2 Upoznavanje sa naprednim tehnologijama. Na kraju je utvrdjen kljuc Tregerovog uspeha ima krilo lakse za 2 stota grama Treger se prijavljuje za start Pedja pazljivo uči
|
|
|
Post by Boca on Aug 18, 2013 9:24:45 GMT 1
Na kraju je Lutz, posle serije malera, uspeo da u zadnja 2 starta osvoji trece mesto. Treger naravno prvi. Koliko sam ja kao dugogodisnji gumenjak zakljucio, Treger ima najefikasniju elisu. Model kao model je standardan, i nije nista bolji od nasih modela. Elisa mu je nesto veceg precnika od ostalih i odlicno vuce sa malim brojem okretaja, i maksimalno koristi snagu gume. Final results; FINAL RESULTS ECH 2013.doc (207 KB)
|
|